Skønhedsgalskab: Hvorfor stoppede ingen mig

16 brystoperationer, seks næse-retninger, 11 øjen- og ansigtsløftninger samt ti millioner kroner fattigere. Nu spørger Alicia Douvall om, hvorfor ingen fik hende til at stoppe

Billede af, hvad lægelig hjælp kan betyde for en kvindekrop (Foto: Black Sheep)
Billede af, hvad lægelig hjælp kan betyde for en kvindekrop (Foto: Black Sheep)

Hun har bl.a. scoret musikmogulen Simon Cowell, skuespilleren Mickey Rourke og den tidligere Simply Red-sanger Mick Hucknall.

Men prisen har været høj for glamour-modellen, engelske Alicia Douvall.

En million pund eller næsten ti millioner kroner har hun brugt på 330 kosmetiske behandlinger og operationer gennem årene.

Daily Mail gør i dag regnskabet op - og når frem til 71 operationer og 260 behandlinger. Det er inklusiv 16 brystoperationer, seks gange ændringer af næsen, 11 gange øjen- og ansigtsløft.

Den nu 34-årige model og realitystjerne siger at hun var besat af Barbie-drømmen og spørger, hvorfor inden stoppede galskaben - der bl.a. omfattede operationer af bagdelen og nogle der skulle gøre tæerne kortere.

- Jeg havde det dårligt og nærmest afhængig af behandling. Ingen af lægerne forsøgte at stoppe mig. Jeg tror, de bare ville have mine penge, siger hun til Daily Mail.

På avisens hjemmeside er der meget mere samt billeder af, hvad operationerne og behandlingerne har gjort for hendes krop og ansigt.

klik her.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere