Boyband tvunget på frugtkur

Pige-favoritterne i One Direction har ansat en kok til at presse frugt og grønt ned i halsen på de fast food-glade ungersvende

Det gælder om at holde den slanke linje, når pigerne skal imponeres. (Foto: All Over)
Det gælder om at holde den slanke linje, når pigerne skal imponeres. (Foto: All Over)

Læs også:

Se også: One Direction underskriver vanvittig kontrakt

Der er mange fristelser, når man er på turné. For de voksne rock- og popstjerner er det som oftes stoffer, sprut og sex, der frister, mens det for de unge fyre i One Direction tilsyneladende er fast food, der er svært at modstå.

I hvert fald har de nu hyret kokken Sarah Nicholas på fuld tid til at sørge for, at de får sund og nærende kost i stedet for usund mexicansk friture-snacks, som de alle er forfaldne til.

- Med One Directions hektiske livsstil er det vigtigt, at de spiser ordentlig mad og passer godt på sig selv, siger en kilde til den britiske avis Daily Mirror.

Sarah Nicholas har allerede udtalt, at hendes vigtigste opgave nu er at få drengene til at spise masser af frugt og grøntsager - blandt andet i form af smoothies.

De skulle hjælpe dem til at holde sig i form og undgå eksempelvis forkølelser.

One Direction kommer Danmark til sommer, hvor de den 5. maj giver koncert i Jyske Bank BOXEN i Herning og den 10. maj i Forum i København. Begge koncerter er totalt udsolgte.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere