Hasselhoff synger for at redde Berlinmuren

Den tidligere Baywatch-stjerne kæmper for sin hjertesag i Berlin

Han er ikke længere livredderen Mitch Buchannon på stranden i Baywatch. David Hasselhoff er istedet i Berlin, men det er faktisk fordi, han han vil redde noget. Nemlig de sidste rester af Berlinmuren.

- Det sidste stykke af muren er virkelig helligt. Det er det sidste mindesmærke for de mennesker, som døde, og for frihedens udholdenhed, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Fulde-video med Hasselhoff ændrede hans karriere

Det sidste stykke af muren, som Hasselhoff taler om, går under navnet 'East Side Gallery'.

Det drejer sig om nogle hundrede meter Berlinmur langs Spree-floden, som er i fare for at blive fjernet af en entreprenør, der vil bygge noget andet på den centrale adresse. Til stor utilfredshed for mange berlinere. Og for David Hasselhoff.

- Det handler om mennesker og det handler om hjerter, der blev knust. Om hjerter, som blev revet fra hinanden og om liv, der gik tabt. Det er det, folk snakker om i dag. Det handler ikke om et stykke jord.

David Hasselhoff har haft en kort sangkarriere i Tyskland, og han optrådte rent faktisk i forbindelse med murens fald i 1989. Og det gjorde han faktisk igen søndag, da han sang nogle af de gamle sange til demonstranterne foran muren.

LÆS OGSÅ: Døddrukken Hasselhoff slår læge

0 kommentarer
Vis kommentarer