Potter-pige siger nej til SM-rolle

Emma Watson er ikke interesseret i hovedrollen i den erotiske film 'Fifty Shades of Grey'

Emma Watson kan ikke se sig selv dyrke kinky sex på film. (Foto: AP)
Emma Watson kan ikke se sig selv dyrke kinky sex på film. (Foto: AP)

22-årige Emma Watson er blevet verdenskendt som skolepigen Hermione Granger i 'Harry Potter'-filmene.

Nu har den unge skuespiller for alvor muligheden for at slippe af med ungpige-rollen, men hun siger på forhånd nej tak.

Læs også:

Se også: Emma Watson kan ikke gå i fred på gaden

Emma Watson har været nævnt som varmt navn til rollen som Anastasia Steele i filmatiseringen af E. L. James' bestseller-bøger 'Fifty Shades of Grey'.

Men nu afviser hun al interesse via Twitter.

'Hvem her tror rent faktisk, jeg ville lave 50 Shades of Grey som film? Helt ærligt', skrev hun.<br /><br /><p>Rollen som Anastasia Steele vil uden tvivl blive en fræk omgang. Genren i bøgerne betegnes som 'husmoder-porno', og der bliver formentlig også en del heftig og kinky sex i filmen.</p><p><b>Flere afvisninger på rollen</b><br /> Den mandlige hovedkarakter, millardæren Christian Grey, er til SM og dominans, hvilket han afprøver på den unge Anastasia.</p><p>Det er altså ikke noget for unge Watson, som pænt takker på forhånd nej.</p><p>'Pirates of the Caribbean'-stjernen Keira Knightley har også været i spil, men hendes interesse var af samme kølige grad.</p><p>Mila Kunis har derimod udvist større interesse for projektet.</p><p><b>Læs også:</b></p><a id="_277e394b-9c71-4cef-864e-872504e96a9d" href="https://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/film/article3995397.ece">Verdens mest sexede vil med i SM-film</a><br /><br /><p>Ryan Gosling har flere gange været nævnt som et oplagt emne til rollen som den dominerende milliardær, Christian Grey.</p>
1 af 2 Den 22-årige skuespiller kunne for alvor slippe af med sin image som den pæne unge pige med rollen som Anastasia Steele. (Foto: AP)
2 af 2 Emma Watson kan ikke se sig selv dyrke kinky sex på film. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer