Kelly Brook blivet spanket af ældre mand

Efter offentlige skændsmål med Katie Price viser model og tv-kendis Kelly Brook nu sin legesyge side i nyt billede på Instagram

Kelly Brook ser ud, som hun nyder at blive spanket af den ældre herre med baskerhuen.(foto: Instagram)
Kelly Brook ser ud, som hun nyder at blive spanket af den ældre herre med baskerhuen.(foto: Instagram)

Det har været nogle hektiske dage og uger for den britiske model og tv-kendis Kelly Brook på grund af en offentlig fejde med brystbomben Jordan med det borgerlige navn Katie Price. De to kendisser har i medierne kastet med mudder efter hianden, og den storbarmede Jordan har især været på krigsstien overfor Kelly Brook og påstået, at hun er lidt for buttet.

Læs også:

Se også: Katie sender sviner mod Kelly

Læs også:

Se også: Timeglas-Kelly viser bikini-figuren

Kelly Brook melde derefter ud, at hun mente, at det var et unfair angreb, og at kvinder - i stedet for at tilsvine hinanden - skulle støtte hinanden. Den lidt mere blide Kelly Brook har nu tilsyneladende helt begravet stridsøksen og kastet sig ud i en mere legesyg opførsel.

På sin Instagram har hun nemlig offentliggjort et billede, hvor hun bliver spanket i numsen af en ældre herre med baskerhue. Under billedet skrev Kelly Brook: På arbejde med min favorit-ven Sacha.

Læs også:

Se også: Kelly Brook: - Jeg har en stor røv1 af 4 Kelly Brook har former, som de fleste kvinder vil misunde hende. Hun mener selv, at hendes bagdel er lidt for stor.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Kelly Brook blev for nylig snydt i det britiske tv-program 'Celebrity Juice', hvor hun med bind for øjnene kom ret tæt på en stor dildo.(Foto: Polfoto)
3 af 4 Kelly Brook lagde også for nylig det her smukke billede ud på sin Instagram.(Foto: INstagram)
4 af 4 Kelly Brook ser ud, som hun nyder at blive spanket af den ældre herre med baskerhuen.(foto: Instagram)
0 kommentarer
Vis kommentarer