Paltrow: Jeg burde have haft en brystholder på

Verdensstjernen Gwyneth Paltrow er næsten flov, når hun tænker på sit Oscar-outfit i 2001

Gwyneth Paltrow er ikke særlig stolt af hendes Oscar-outfit fra 2001, hvor hun flashede bryster i en gennemsigtig Alexander McQueen-kreation.(Foto: Polfoto)
Gwyneth Paltrow er ikke særlig stolt af hendes Oscar-outfit fra 2001, hvor hun flashede bryster i en gennemsigtig Alexander McQueen-kreation.(Foto: Polfoto)

Gwyneth Paltrow bliver normalt betragtet som en af de mest velklædte og modebevidste kvinder i verden. Men hun indrømmer blankt, at hun i den grad også har lavet nogle brølere, når det gælder om at være stilfuld og festklædt til diverse gallaer rundt omkring i verden.

I det seneste nummer af magasinet Goop afslører Gwyneth Paltrow, at det især gik helt galt under Oscar-festen i 2001.

– Jeg burde i virkeligheden have haft en brystholder på under Oscar-festen i 2001, fortæller Gwyneth Paltrow, der stadig er pinlig berørt over, at hun mødte op i en grå top uden at have brystholder på.

- Det var en kreation af Alexander McQueen, og jeg havde fremtrådt meget mere stilfuld, hvis jeg havde haft en bh på. Min frisure er også alt for flad, og jeg brugte lidt for meget sminke, forklarer Gwyneth Paltrow.

Læs også:

Se også: Gwyneth viser bryst i superfræk kjole

Læs også:

Se også: Paltrow debuterer med tøjkollektion

Læs også:

Se også: Gwyneth Paltrow spiste burger i rutsjebane

Bruger professionel stylist
Den berømte skuespiller har iøvrigt fuld tiltro til sin stylist Elisabeth Saltzman, der stort set 100 procent styler Paltrow på alle planer ved større begivenheder.

- Siden jeg begyndte at arbejde med Saltzman stoler jeg 100 procent på hende. Hun træffer altid de rigtige valg med henblik på mit tøj og min stil. Og de flotteste outfits er efter min mening Prada-tøjet fra filmfestivalen i Venedig 2011 og mit Oscar-tøj af Tom Ford ved Oscar-festen sidste år, siger Paltrow..

1 af 5 Hej med Jer. Gwyneth Paltrow fik meget opmærksomhed, da hun mødte op uden brystholder i en gennemsigtig grå top.(Foto: Polfoto)
2 af 5 I oktober 2001 handlede det også om at vise brysterne frem i denne kreation ved Vogue Fashion Awards.(foto: AP)
3 af 5 Gwyneth Paltrow er selv meget glad for den her kjole, som hun mødte op i til Oscar-festen sidste år i 2012.(Foto: AP)
4 af 5 Smuk og dejlig - fotograferet i 2012 igen i en kjole med fokus på brysterne.(Foto: AP)
5 af 5 Gwyneth Paltrow er ikke særlig stolt af hendes Oscar-outfit fra 2001, hvor hun flashede bryster i en gennemsigtig Alexander McQueen-kreation.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer