Ikke ren skuespil:- Jeg stinker på høje hæle

Det var ikke bare skuespil i Oscar-klasse, da Jennifer Lawrence kom snublende til en Oscar for en uges tid siden. Den 22-årige kvinde er virkelig ikke god på høje hæle - hvis nogen skulle være i tvivl

Lige så sandsynligt det er, at en Hollywood-film ender lykkeligt, ligeså stor er risikoen for, at noget går galt, når man giver Jennifer Lawrence høje hæle på.

Læs også:

Se også: Enhver kvindes mareridt: Kjolen blev revet i to stykker

Den 22-årige skuespiller, der blev (endnu mere) verdenskendt, da hun i sidste weekend kom snublende til en Oscar for sin hovedrolle i i den romantiske komedie ’Silver Linings Playbook’, er nemlig elendig til at holde balancen, når hun kommer op i højderne.

- Jeg er ubrugelig i høje hæle. Det er derfor, jeg hader at gå på den røde løber, siger Oscar-vinderen til den svenske avis Aftonbladet.

Alle Jennifer Lawrences stjerne-kolleger så fra første parket, hvor skidt hun er til at balancere på hæle, da hun søndag aften i sidste uge skulle op og modtage sin Oscar og faldt op ad trapperne.

Læs også:

Jennifer Lawrence, 22, snublede på vej op af trappen, da hun skulle modtage sin Oscar. (Foto: AP) Film - 25. feb. 2013 - kl. 06:09 Oscar-darling snublede på scenen

Hun kom dog hurtigt på benene igen og brugte sine skuespiller-evner til at komme igennem den ´pinlige oplevelse.

- Var der nogen, der så det?, spurgte hun spøgende.

1 af 4 Der var vist ingen grund til, at den unge skuespiller lige lavede det velkendte trick med at kigge sig over skulderen for at se, om der var nogen, der så hendes fald - for det var der!!! (Foto: AP)
2 af 4 Oscaren for årets fald går til: Jennifer Lawrence! (Foto: AP)
3 af 4 Bambi på høje hæle fik en hjælpende hånd. (Foto: AP)
4 af 4 Hvis nogen skulle være i tvivl, så er høje hæle ikke Jennifer Lawrences foretrukne fodtøj. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer