Disney-piger i rå og sexet udgave

Selena Gomez og Vanessa Hudgens på slap line i ny film, 'Spring Breaks'

Normalt har man været vant til at se dem i uskyldige Disney-produktioner, men nu går Justin Biebers eks-kæreste, Selena Gomez, og Vanessa Hudgens nærmest all in i en film, hvor det vrimler med pot, coke, sex, skydevåben - og unge piger - dog alle over den kriminelle lovalder - der fører sig frem i bikini ustandseligt, mens de skriger og morer sig i vilden  sky.

 Filmen hedder 'Spring Breaks', og den får premiere i de danske biografer til april.

Læs også:

Se også: Selena viser hud på den røde løber

Læs også:

Justin Bieber og Selena Gomez har slået op. Foto: AP Intl. kendte - 10. nov. 2012 - kl. 12:41 Bieber og Gomez har slået opSe også: Bieber om brud: - Det giver ingen mening

Hjulpet af gangster
Foruden de to fornævnte har også Rachel Korine og Ashley Benson fremtrædende roller i filmen. De spiller fire collegepiger, der havner i fængsel for røveri, men kommer ud ved hjælp af en gangster, der har planer om at bruge dem i sit tvivlsomme foretagende.

 

Ikke just roller, de pæne piger tidligere har spillet. Selena Gomez advarer dog også på forhånd unge piger mod at gå i biografen, hvis det er for at følge deres heltinder i sædvanlig udgave.

 

Rå virkelighed
- Jeg ønskede at se, om jeg kunne skubbe mig selv fremad. Jeg har været sat i den der lille kasse. Nu fik jeg chancen for at vise noget andet. Det er svært at finde noget, der viser sandheden i så rå og virkelig udgave, lyder det fra teenage-tøsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere