Chris Brown: Rihanna har tilgivet mig

Sangeren mener, at forholdet til Rihanna er på rette spor efter fire års adskillelse

Rihanna og Chris Brown side om side igen. (Foto: AP)
Rihanna og Chris Brown side om side igen. (Foto: AP)

Læs også:

Se også: Rihannas far: Giv Chris en chance til

Læs også:

Chris Brown måtte undvære klapsalver til Grammy-festen. (Arkivfoto: AP/Katy Winn) INTL. MusikNYT - 11. feb. 2013 - kl. 18:47 Ingen klappede af Chris Brown

Chris Brown vil altid være kendt som sangeren, der er dømt for vold mod popstjernen Rihanna. Men fire år efter den skæbnesvangre nat, hvor han slog ud efter kæresten, siger Brown, at han er tilgivet.

- Den nat er det, jeg beklager allermest i mit liv, den største fejltagelse, siger Chris Brown i et interview med The Mirror.

- Men hun elsker mig, hvad kan jeg sige? Jeg er tilgivet, men jeg har arbejdet hårdt for det, siger sangeren.

Synlige skader
23-årige Brown må stadig finde sig i omverdenens evige kritik af ham efter hans raserianfald, der gik ud over Rihanna den 8. februar 2009 og efterlod hende med synlige skader i ansigtet.

- Folk angriber og kritiserer mig, det sker konstant. Men de kender mig ikke, og de kender ikke os. Så det går mig ikke længere på. Folk kan dømme os, men de ved ingenting, siger Chris Brown.

Det er gået op og ned med Chris Browns karriere efter voldsdommen. Men han har hele tiden haft opbakning fra sine fans, som han sender en stor tak til.

- Jeg har lært meget siden den nat, og jeg er blevet voksen. Jeg var meget ung og tog en masse ting og berømmelse for givet, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere