Macca drømmer om at møde sin mor

Bliver Paul McCartney sat i en tidsmaskine, så er det hans mor, Mary, han vil tilbringe tid med

Paul McCartney - min mor viste sig i en drøm. (AP Photo)
Paul McCartney - min mor viste sig i en drøm. (AP Photo)

Hvis Paul McCartney havde mulighed for at sætte sig ind i en tidsmaskine og blive bragt tilbage i tiden, så vil han opsøge sin mor, Mary, der døde, da han var 14 år gammel.

Det fortalte den 70-årige eks-Beatle på sin hjemmeside som svar til en brasiliansk fan, hvis spørgsmål var blevet udvalgt blandt flere end 10.000 andre.Mary McCartney døde, før sønnen opnåede fænomonal succes med The Beatles. (Rue des Archives)
Mary McCartney døde, før sønnen opnåede fænomonal succes med The Beatles. (Rue des Archives)
Mary McCartney var jordmoder og døde som 47-årig af brystkræft i 1956. Hun nåede således ikke at opleve sønnens sensationelle succes med The Beatles, og det har Paul McCartney altid været trist over.

Se også: Beatles-søn med koncert på AmagerSe også: Beatle fylder 70 i morgen - eller i dag

Svært at huske ansigtet
- Om natten, når hun kom hjem, lavede hun altid mad. Vi havde ikke meget tid sammen, men hun var en beroligende indflydelse på mit liv.Paul på skødet af sin mor, lillebror Michael med sin far, Jims, arm omkring sig. (Foto: Paul and Michael McCartney)
Paul på skødet af sin mor, lillebror Michael med sin far, Jims, arm omkring sig. (Foto: Paul and Michael McCartney)
Mary McCartney med sine to sønner, Paul og Michael. (Foto: Paul and Michael McCartney)
Mary McCartney med sine to sønner, Paul og Michael. (Foto: Paul and Michael McCartney)


- Noget af det svære, da hun var død, var at genkalde mig hendes ansigt. Sådan tror jeg mange har det. Som tiden går, glemmer du ansigtet, og du skal have fotos til at få det tilbage i bevidstheden. Min mor dukkede op i en af mine drømme, og ansigtet var der, helt tydeligt, især hendes øjne, og hun sagde blidt og meget roligt 'Let it Be'.

Opsøgte mig i en drøm
- Det var dejligt at vågne op med en fed fornemmelse. Det var som om, hun havde opsøgt mig i denne for mig svære tid, og hun havde givet mig en besked: 'Vær blid, slås ikke med tingene'. Så at være musiker, gik jeg straks til klaveret og startede at skrive sangen: 'When I find myself in times of trouble, Mother Mary comes to me... speaking words of wisdom, let it be'.

Sangen udkom i 1970 og blev et af Beatles mest elskede hits.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere