Hemmeligheden brudt: Hugh Grant bliver far igen

Hugh Grant er blevet far for anden gang. Nyheden om sønnen blev spredt på Twitter - to måneder efter fødslen

Tinglan Hong er mor til Hugh Grants børn. (Foto: All Over Press)
Tinglan Hong er mor til Hugh Grants børn. (Foto: All Over Press)

De fleste kender hans drengede ansigt fra kærlighedskomiske film som 'Love Actually' og 'Fire bryllupper og en begravelse'.

Men bag Hugh Grants afvæbnende facade gemmer der sig også en stolt far. Så stolt, at han her snart to måneder efter fødslen den 29. december har ladet hele verden - eller i hvert fald Twitter - vide, at han virkelig er blevet far for anden gang.

Læs også:

Se også: Hvem er mor til Hugh Grants baby?

Det er altså lykkes parret at holde nyheden om sønnen Felix tæt ind til kroppen - måske provokeret af den store nysgerrighed fra pressen i dagene efter datterens fødsel, skriver The Telegraph.

- Som svar til nogle journalister. Er glad for, at min datter nu har en bror. Forguder dem begge i helt ucool grad. De har en 'fab' mor, skrev han på Twitter.

Læs også:

Se også: 51-årige Hugh Grant far for første gang

Den 'fab' mor, som den 52-årige kejtede charmør nævner i sit tweet, er den 19 år yngre Tinglan Hong, der fødte parrets datter, Tabitha, i september 2011.

I et interview i marts 2012 mente han ikke, at datterens ankomst havde ændret hans liv synderligt - men noget tyder altså på, at den omfarende skuespiller for alvor er ved at omfavne rollen som far.

1 af 2 Skuespilleren blev far i en sen alder. (Foto: Peter Kramer)
2 af 2 Tinglan Hong er mor til Hugh Grants børn. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere