Madonna viser kødfulde balder

Pop-dronningen er blevet vild med instagram

Det nye Madonna-billede på Instagram. (Privatfoto)
Det nye Madonna-billede på Instagram. (Privatfoto)

Pop-dronningen Madonna er ikke bleg for at poste knapt så glamourøse billeder af sig selv på Instagram-netværket, som hun har været medlem af bare i nogle få dage.

Læs også:

Se også: Madonna gør fræk entré på Instagram

Det seneste billede er taget under den nu afsluttede 'MDNA'-turne og viser hende bagfra med håret sat op og i en afslørende beklædning med korset og trusser, som i hvert fald ikke kan skjule hendes kødfulde, struttende balder.

Hue som skæg
Ikke dårligt af en 54-årig dame, som forsøger at holde alderen på behørig afstand - og ser ud til at have heldet med sig.

Madonna sipper martini. (privatfoto)
Madonna sipper martini. (privatfoto)

For blot et par dage siden var Madonna åbenbart i godt humør og postede bl.a. et foto, hvor hendes hue var bundet under næsen, så den udgjorde et skæg - og hun lod sig også se i close up med paryk, mens hun sippede til en martini.

Madonna med moustache
Madonna med moustache

Mange flere fotos
Og der kan ventes flere mere eller mindre pinlige billeder i fremtiden på Instagram, hvor Madonna allerede har 116.000 fans. Hun skriver, at hun er i færd med at redigerer tonsvis af billeder fra turneen, som nok fik lukne anmeldelser, men til gegæld blev en kæmpesucces ved billetlugerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere