Sheen betalte styling for Lohan

Hollywoods 'bad boy' har et svagt punkt for Hollywoods 'bad girl'

Klædt på til amfAR-showet. Lindsay Lohan på den røde løber, der dog slet ikke var rød. (AP Photo)
Klædt på til amfAR-showet. Lindsay Lohan på den røde løber, der dog slet ikke var rød. (AP Photo)

Hollywoods ’bad boy’, Charlie Sheen, har åbenbart et blødt punkt for Hollywoods ’bad girl’, Lindsay Lohan, der i længere tid har lidt af tørre lommesmerter.

Læs også:

Se også: Lindsay Lohan leger Marilyn i ny film

Ikke nok med, at han forærede hende 100.000 dollars til at afdrage en kæmpe skatte-regning med, efter at de spillet sammen i filmen ’Scary Movie 5’. Han sørgede også for, at hun kom til at se godt ud amfAR gallashowet tidligere på måneden.

Ringede til stylist
Velvidende om, at hun ikke selv havde råd til det, ringede Charlie Sheen stylisten Phillip Bloch op og bad ham om at style Lindsay Lohan op til at ligne en million til begivenheden.

Charlie Sheen tilbød tilmed at dele regningen om nødvendigt.Lindsay Lohan har et blødt punkt for LIndsay Lohan. (Photoshot)
Lindsay Lohan har et blødt punkt for LIndsay Lohan. (Photoshot)


- Aldrig tidligere i Hollywood har man oplevet en berømthed betale for en anden berømthed, siger stylisten til US Weekly.

Hun er fantastisk
Charlie Sheen lægger heller ikke selv skjul på, at han er begejstret for problembarnet Lohan, der de seneste har vandret ind og ud af retssale og afvænningsklinikker.

Læs også:

Se også: Charlies Sheens nye porno-erobring

- Hun gennemgår en masse for tiden. Men hun er smart og super-fantastisk, og hun skal nok ud på toppen til sidst, har han sagt.

0 kommentarer
Vis kommentarer