Smukke Penelope Cruz skal være mor igen

Skuespillerparret Javier Bardem og Penelope Cruz skal være forældre til barn nummer to.

Skuespiller-ægteparret Javier Bardem og Penelope Cruz venter nu deres andet barn. Her har de begge modtaget skuespiller-priser ved European Film Award.(Foto: AP)
Skuespiller-ægteparret Javier Bardem og Penelope Cruz venter nu deres andet barn. Her har de begge modtaget skuespiller-priser ved European Film Award.(Foto: AP)

Det spanske skuespiller-ægtepar Javier Bardem og Penelope Cruz venter deres andet barn.

Graviditeten er bekræftet af Penelope Cruz's manager, skriver Female First.

Nyheden kommer, efter at skuespillerinden ikke ville rejse fra USA for at deltage i Goya Awards i Spanien den 17. februar på grund af graviditeten.

Læs også:

Den smukke spanske Hollywood-skuespillerinde Penelope Cruz kaster sig ud i en romantisk duet med sangeren Miguel Bose.(Foto: All Over Press) Intl. kendte - 27. dec. 2012 - kl. 15:12 Penelope i sexet duet

Læs også:

Se også: Se sexede Penelope i eksklusiv kalender

Det er ikke første gang, at stjerneparret venter barn. De har allerede en toårig søn ved navn Leo.

Penelope Cruzhar tidligere fortalt om, hvordan rollen som mor ændrede hendes liv totalt.

- Det er en revolutionerende oplevelse. Det er den bedste måde, jeg kan beskrive det på. Det forvandler dig helt. Naturen giver dig ni måneders forberedelse, men i det øjeblik du ser ansigtet, er du forandret for evigt, sagde skuespillerinden.

Læs også:

Se også: Sexede Penelope i pink

Læs også:

Penelope Cruz er forrygende forførende og sexet i rollen som en luksusluder i Woody Allens nye film 'To Rome With Love'.(Foto: Scanbox) Intl. kendte - 1. aug. 2012 - kl. 18:43 Penelope Cruz som luksusluder

Væk fra pressens søgelys
Penelope sagde også, at hun er fast besluttet på at holde sine børn ude af offentlighedens søgelys.

- Mine børn skal vokse op på en så anonym måde som muligt.

Penelope Cruz og Javier Bardiem begyndte at date i 2007, efter at de havde været venner i årevis. De blev gift i begyndelsen af juli 2010 under en privat ceremoni på Bahamas.

1 af 3 Der er grund til glæde hos det spanske ægtepar, der blev gift i 2010. Nu er de snart en lille familie på fire personer i alt.(Foto: AP)
2 af 3 Javier Bardem og Penelope Cruz har i forvejen sønnen Leo på to år.(Foto: AP)
3 af 3 Skuespiller-ægteparret Javier Bardem og Penelope Cruz venter nu deres andet barn. Her har de begge modtaget skuespiller-priser ved European Film Award.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere