Ashley Cole dater biseksuel reality-stjerne

Den britiske fodboldstjerne Ashley Cole har kastet sig over den sexede brunette Anna Kelle kendt fra MTV's reality-show 'The Valleys'

Ashley Cole hygger sig her på en natklub med den sexede reality-stjerne Anna Kelle.(Foto: Twitter)
Ashley Cole hygger sig her på en natklub med den sexede reality-stjerne Anna Kelle.(Foto: Twitter)

Den 32-årige engelske fodboldspiller Ashley Cole, der i 2010 blev skilt fra den smukke sangerinde og tv-stjerne Cheryl Cole, har nu kastet sig over den sexede brunette og reality-tv-stjerne Anna Kelle kendt fra MTV's reality-show 'The Valleys'.

Ashley Cole, der er forsvarsspiller i Chelsea og fast mand på det engelske landshold, har nu dated med den frække Anna Kelle i to uger, siden de mødtes på twitter.

Det nye kendis-par blev i den forgangne weekend set feste igennem i London, hvor de blandt andet sammen fejrede Chelseas 4-1 sejr over Wigan. Her blev de set på Londons fashionable sted Chelsea Harbour. Senere mødtes de med fire andre og tog videre til en natklub på May Fair Hotel.

Læs også:

Når man ser dette kalenderbillede af Cheryl Cole, har mange nok svært ved at forstå, hvad Ashley skulle ude i byen. Foto: Target Press Intl. kendte - 7. okt. 2012 - kl. 14:53 Cheryl Cole: Ashley bragte mit liv i fare

Læs også:

Se også: Ashley Cole: Send mig nøgenfoto

Kys og kram på natklubben
Et vidne til episoden fortæller til den britiske avis The Sun:

- De skilte sig ud for resten af gruppen. Ashley havde hele tiden sin arm omkring Anna Kelle og kyssede hende jævnligt. De så meget forelskede ud, fortæller kilden.

Anna Kelle har selv bevist forholdet ved at lægge et billede ud på sin twitter-profil, hvor hun sidder tæt sammen med Ashley Cole.

Under billedet skrev hun: London-sjov med Ashley. Vidunderlig tid i London.

Efter at have kissemisset i et par timer på May Fair Hotel forlod Ashley Cole og Anna Kelle natklubben i en taxa og kørte til Anna Kelles hotel i Kensington.

Igår kørte Ashley Cole sin nye flirt hele vejen til hendes hjemby Cardiff, hvor hun er igang med at indspille en ny tv-serie.

Topløs model
I sin tidligere karriere var Anna Kelle en kendt model, der dengang gik under navnet Kelly Simpson. Hun optrådte ofte på topløse billeder.

I tidligere artikler har Anna Kelle afsløret overfor de britiske medier, at hun har fået lavet tre brystoperationen, og at hun iøvrigt er biseksuel.

1 af 5 Anna Kelle har tidligere til de britiske medier afsløret, at hun er biseksuel, og at hun elsker sex så meget, at hendes veninder kaldte hende for en nymfoman.(Foto: twitter)
2 af 5 Anna Kelle i midten med det mørke hår parat til en fræk aften i byen sammen med veninderne.(Foto: twitter)
3 af 5 Ashley Cole var i flere år gift med den smukke sangerinde Cheryl Cole. Parret blev skilt i 2010.(Foto: AP)
4 af 5 Ashley Cole er en af Englands mest kendte fodboldspillere. Her ses han i en landskamp for England mod Brasilien i februar måned.(Foto: AP)
5 af 5 Ashley Cole hygger sig her på en natklub med den sexede reality-stjerne Anna Kelle.(Foto: Twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere