Emma Watson forsvarer utro stjerne

Skuespilleren kritiserer medier og fans for at gå amok over Kristen Stewarts utroskab

Emma Watson kritiserer medier og fans for at gå amok over Kristen Stewarts utroskab. (Foto: AP)
Emma Watson kritiserer medier og fans for at gå amok over Kristen Stewarts utroskab. (Foto: AP)

Skuespiller Emma Watson, der er kendt fra 'Harry Potter'-filmene, forsvarer sin kollega Kristen Stewart, som sidste år var ude i en grum mediestorm på grund af utroskab.

Sidste sommer blev 'Twilight'-skuespilleren Kristen Stewart afsløret i at være sin kæreste, skuespilleren Robert Pattison, utro.

Læs også:

Se også: Emmas gigantiske brystsmutter

Tabloide medier kunne nemlig bringe billeder af intime kys mellem Stewart og instruktøren Rupert Sanders, som hun var i gang med at indspille en film sammen med. Noget, der fik medier og fans til at gå amok i fordømmende vendinger.

For groft
Det har fået Emma Watson til at tage sin kollega i forsvar.

- Jeg synes, at medierne var efter hende på en meget grov facon. Kristen er et menneske som alle andre, og hun er så ung. Alle begår fejl, og det er ikke fair at betragte det som noget, der har offentlig interesse, siger Emma Watson til italienske Vanity Fair.

Læs også:

Se også: Chok-billeder af Kristen Stewarts utroskab

Fortjener det
De to skuespillere er jævnaldrende, og Watson har sympati for Stewart.

Læs også:

Se også: Hotter' end Potter

- De, der kritiserede hende, er de samme mennesker, som tror, at det at være rig og berømt er som at være dækket af tryllepulver, som gør livet perfekt.

- I disse menneskers øjne fortjener Kristen alle de dårlige ting, hun har fået smidt i hovedet. Fordi hun havde et fantastisk liv, som hun ødelagde, filosoferer Emma Watson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere