Charlie Sheen til formodet politimorder: Ring til mig

Den kontroversielle skuespiller rækker nu hånden frem og vil hjælpe USAs mest eftersøgte mand

Charlie Sheen går nu ind i sagen om den tidligere betjent, der netop nu jages under en stor politiaktion i Californiens sneklædte bjerge.

Læs også:

Se også: Politimorder jages ved skisportssted i Californien

33-årige Christopher Dorner menes at have dræbt Monica Quan og hendes mand, Keith Lawrence, foran deres hjem i byen Irvine. Quan var datter af en tidligere politichef, som Dorner havde set sig sur på. Samtidig er en betjent blevet dræbt i jagten på Dorner, mens to andre betjente er blevet såret.

Læs også:

33-årige Christopher Dorner (t.v.) jages lige nu i Californien. Han er tidligere politimand og skarpskytte i den amerikanske hær. 112 - 7. feb. 2013 - kl. 16:12 Menneskejagt på politimorder

Charlie Sheen rækker i en video hånden frem mod den formodede tredobbelte morder, og den kontroversielle skuespiller opfordrer Dorner til at ringe.

Ring til mig
- Jeg beder dig...ring til mig, siger han.

Dorner, der bliver beskrevet som ekstremt farlig, publicerede tidligere et manifest, hvor han blandt andet også hyldede Sheen. Og det forsøger skandaleskuespilleren nu at udnytte.

Læs også:

Se også: Skød avisbude i jagt på politimorder

- Du nævnte mig i dit manifest. Tak for de pæne ord. Jeg beder dig om at ringe til mig. Lad os forsøge at finde en løsning, så vi kan få afsluttet denne sag, siger Charlie Sheen.

Politiet i Los Angeles har sat alt ind på at finde den eftersøgte Christopher Dorner. Over 100 mand jager ham.

Se Charlie Sheens opfordring til formodede tredobbelte i klippet herover.

1 af 2 Christopher Dorner beskrives som meget farlig. (Foto: AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere