Gravide Kim Kardashian: Jeg vil skilles

Hun er forelsket, hun er gravid og hun har røven fuld af penge, men realitydronningen mangler en ting, før hun bliver rigtig lykkelig. Hun vil skilles

Kim Kardashian er gift på andet år med Kris Humphries, som hun vil skilles fra. (Foto: Target Press)
Kim Kardashian er gift på andet år med Kris Humphries, som hun vil skilles fra. (Foto: Target Press)

Alt er næsten perfekt i Kim Kardashians liv. Men kun næsten!

Hun er i lykkelige omstændigheder og venter sit første barn med manden - verdensstjernen - som hun er vildt forelsket i. Hun er stinkende rig og berømt i det meste af verden.

Læs også:

Kim Kardashian i elegant hvid kjole med en meget stor nedringning, der giver godt udsyn til hendes berømte bryster.(Frame Grab/YouTube) Intl. kendte - 17. jan. 2013 - kl. 12:14 Kim Kardashian viser bryst i arabisk ugeblad

Men på Kim Kardashians vej til at opnå den fuldstændige lykke, ligger en sten på vejen. En stor en af slagsen.

Stadig gift
Den bredmåsede realitydronning er nemlig officielt stadig gift med Kris Humphries, som hun sagde ja til i august 2011 ved at gigantisk bryllup.

Efter bare 72 dage som mand og kone besluttede parret at gå hver til sit, men Kris Humphries nægter at lade sig skille, og derfor trækker sagen og ægteskabet i langdrag.

Læs også:

Se også: Kim Kardashian til trusseløs træning

Grunden er, at Humphries forsøger at samle beviser for, at ægteskabet mellem ham og Kim var rent bedrageri for at få flere seere til tv-serien om Kardashian-klanen. Sammen med sine advokater arbejder han på at få ægteskabet annulleret i stedet for stoppet.

Vil videre
Kim Kardashian har afvist alle eksen beskyldninger.

- Jeg spurgte mig selv om, hvad der var vigtigst i mit liv. Mit liv og min egen lykke, eller hvad andre synes om mig, siger hun om skilsmissen.

Læs også:

Se også: Til alle os - fra Kim Kardashian

Den vordende mor ønsker nu mere end nogensinde at kunne lægge fortiden bag sig, nu hvor hun venter barn med rapperen Kanye West.

- Mit ægteskab er inde i sit andet år, og det er meget svært, for jeg har virkelig lyst til at komme videre med mit liv, siger Kim Kardashian ifølge magasinet People.

Læs også:Kanye West er ikke lige så vild med reality-verdenen som Kim Kardashian og hendes familie. Derfor tyder meget på, at parret lægger tv-livet på hylden, når de bliver forældre.

1 af 2 Kim Kardashian drømmer om at komme videre med livet. (Foto: AP)
2 af 2 Kim Kardashian er gift på andet år med Kris Humphries, som hun vil skilles fra. (Foto: Target Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer