Kardashian: Hjælp min kræftsyge kusine

Realitybaben leder desperat efter en knoglemarvsdonor til sin armenske, kræftsyge kusine.

Kim Kardashian appellerer til alle om at hjælpe kusinen. Foto: AP
Kim Kardashian appellerer til alle om at hjælpe kusinen. Foto: AP

'Det er ikke så skræmmende, som det lyder'.

Sådan lyder appellen fra den gravide Kim Kardashian.

Den 32-årge tv-stjerne er nu blevet så desperat for at hjælpe sin armenske kusine, at hun søger en knoglemarvsdonor til sin kusine på sin blog kimkardashian.celebuzz.com.

Læs også:

Se også: Kim Kardashian vil ikke vise sin baby på tv

- Det er svært for mig at skrive, men vi har virkelig brug for din hjælp. Min kusine Cici har kæmpet mod kræft i 17 år. Hun har været i kemoterapi i lang tid, men nu reagerer kræften ikke længere på kemoterapien, og hun har brug for en knoglemarvsdonor.

Læs også:

Se også: Kim Kardashian sprøjtbades i søsters modermælk

- Denne nødvendige procedure vil forhåbentlig give Cici mange flere år at leve i, skriver hun på sin blog.

Kim Kardashian efterlyser dog ikke hvem som helst til indgrebet, da donoren skal matche kusinen og være af armensk afstamning.

Læs også:

Kim Kardashian i elegant hvid kjole med en meget stor nedringning, der giver godt udsyn til hendes berømte bryster.(Frame Grab/YouTube) Intl. kendte - 17. jan. 2013 - kl. 12:14 Kim Kardashian viser bryst i arabisk ugeblad

- Vær sød at hjælpe vores familie ved at tilmelde dig, og vi beder til, at vi kan redde Cicis liv, skriver hun på bloggen.

Kim Kardashian afslører ifølge Female First, at hun og familien gerne selv ville donere knoglemarv til kusinen, men at de var ikke kompatible.

0 kommentarer
Vis kommentarer