Bruce Willis snaver vildt på den røde løber

57-årige Bruce Willis er stadig smask forelsket i sin 34-årige kone Emma Heming

Bruce Willis tager et fast greb om sin kone Emma Heming og kysser hende inderligt på den røde løber i Berlin.(foto: All Over Press)
Bruce Willis tager et fast greb om sin kone Emma Heming og kysser hende inderligt på den røde løber i Berlin.(foto: All Over Press)

Bruce Willis er kendt for at dele øretæver ud i de kendte 'Die Hard'-film, men den 57-årige verdensstjerne er altså også god til at kærtegne sin kun 35-årige kone Emma Heming. Det beviste han for to dage siden ved galla-premieren på hans nye film 'A Good Day to Die Hard' i Berlin, hvor han kyssede og krammede sin smukke kone foran et hav af fotografer.

Parret kunne næsten ikke holde fingrene fra hinanden, og der blev også delt mundvand på den røde løber til fotografernes store fryd. Ud fra billederne er der ingen tvivl om, at Bruce Willis er villig til at 'Die mega-hard' for sin smukke unge kone.

Parret blev gift den 21. marts 2009 på en ø i Caribien, og sidste år fødte Emma Heming datteren Mabel, der i dag er ca. ni måneder gammel. Bruce Willis har i forvejen tre voksne døtre fra sit ægteskab med Demi Moore.

Læs også:

Se også: Bruce Willis gift med undertøjsmodel

Læs også:

Se også: Bruce Willis far for fjerde gang

Far og søn i Moskva
I Bruce Willis nye film 'A Good Day to Die Hard' er Willis tilbage i sin berømte rolle som den hårdtslående John McClane, den benhårde storbybetjent, der med stort mod bekæmper både terrorister og forbryderbander. Denne gang rejser McClane til Moskva for at besøge sin søn Jack (Jai Courtney).

Jack er gået i sin fars fodspor som politibetjent. Men derudover har de ikke mange ting tilfælles. Men da John McClane rodes ind i et større atomvåben-kup og får den russiske mafia på nakken, opdager far og søn dog, at deres forskellige metoder gør dem ustoppelige sammen.

Læs også:

Se også: Bruce Willis datter i nøgenskandale

Læs også:

Se også: Bruce Willis millioner i farezonen

1 af 4 De er stadig vild forelskede i hinanden. Den 57-årige Bruce Willis og den 35-årige Emme Hemming kunne ikke holde fingrene fra hinanden til fotografernes store fryd.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Stor kærlighed på den røde løber. (Foto: All Over Press)
3 af 4 Bruce Willis beviser, at han stadig er mand for at kysse en smuk dame.(Foto: All Over Press)
4 af 4 Bruce Willis tager et fast greb om sin kone Emma Heming og kysser hende inderligt på den røde løber i Berlin.(foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer