Øv - så store bryster vil jeg også have

George Clooneys eks-kæreste Elisabetta Canalis ser lidt misundelig ud, da hun sammenligner sine bryster med de store bryster på en mannequin-dukke

George Clooneys eks-kæreste, den smukke italienske Elisabetta Canalis sammenligner her sine bryster med brysterne på en stor mannequin-dukke og ser lidt jaloux ud.(Foto: twitter)
George Clooneys eks-kæreste, den smukke italienske Elisabetta Canalis sammenligner her sine bryster med brysterne på en stor mannequin-dukke og ser lidt jaloux ud.(Foto: twitter)

Normalt kan kvinder være misunde på andre kvinders lidt større og fyldigere bryster, men for George Clooneys smukke italienske eks-kæreste Elisabetta Canalis er det lidt anderledes. Hun blev nemlig for nylig misundelig på de store velformede bryster på en mannequin-dukke. Selvfølgelig for sjovt.

Men hun mente åbenbart, at oplevelsen var så sjov, at hun delte den med alle sine fans på twitter. Og på billedet kan man se en lidt mut Canalis, der måske tænker: Øv - så store bryster vil jeg også have.

Forholdet mellem den smukke 34-årige italienske skuespiller Canalis og George Clooney sluttede i juni 2011 efter 18 måneder. Bruddet kom kort efter, at Elisabetta havde antydet, at hun måske skulle giftes med George Clooney.

Læs også:

Se også: Den sexede sølvræv er single igen

Clooney flygtede fra muligt ægteskab
I medierne lød rygterne dengang, at George Clooney var skræmt til døde af hendes kommentarer. Han foretrækker nemlig tilsyneladende at være ugift.

Læs også:

Se også: Lækre Elisabetta: Clooney var som en far for mig

Før bruddet sagde Canalis:

- Jeg vil ikke være sammen med en person, der hvergang han åbner munden, siger, at han ikke vil have et barn sammen med mig eller giftes med mig.

- Og min kæreste har ikke givet et interview i forbindelse med sit privatliv siden 1999. Alt hvad man læser om ham er bare opsummeringer af noget, han har sagt i fortiden, sagde Canalis.

Læs også:

Se også: George Clooney vil aldrig giftes.

1 af 6 Clooney og Canalis dengang alt var lutter idyl mellem parret.(Foto: AP)
2 af 6 Et lykkeligt par - men de blev aldrig gift.(Foto: AP)
3 af 6 Canalis og Clooney(Foto: AP)
4 af 6 Billedet oser af kærlighed mellem Canalis og Clooney.(Foto: AP)
5 af 6 Clooney og Canalis klædt på til fest.(Foto: AP)
6 af 6 George Clooneys eks-kæreste, den smukke italienske Elisabetta Canalis sammenligner her sine bryster med brysterne på en stor mannequin-dukke og ser lidt jaloux ud.(Foto: twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere