Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Mick Jagger nervøs for elskov-breve

Rullestenen ville forhindre tidligere kæreste i at offentliggøre hundredevis af breve

Mick Jagger og Chrissie Shrimpton var kærester i tre år i 60'erne. (Polfoto)
Mick Jagger og Chrissie Shrimpton var kærester i tre år i 60'erne. (Polfoto)

Mick Jagger er kendt som en skørtejæger af rang, men i hans høje alder er han åbenbart blevet nervøs for de elskovs-breve, han har sendt til kærester i tidens løb.

En af dem er Chrissie Shrimpton, som han var sammen med i tre år fra 1963 tll '66, hvor han skiftede hende ud med Marianne Faithfull.

Læs også:

Se også: Ville begå selvmord over Mick Jagger

Men mens de var sammen skrev han hundredevis af breve med kærlige ord til Chrissie Shrimpton, og dem har han forsøgt med rettens hjælp at forhindre hende i at offentliggøre, selvom hun siger, at det har hun slet ingen planer om.

Du ejer papiret, jeg ejer ordene
- For mange år siden blev en journalist gjort opmærksom på, at jeg var i besiddelse af hundredevis af kærlighedsbreve fra Mick Jagger. Hun prøvede at overtale mig til at udsende dem, men det ønskede jeg ikke.

Læs også:

Se også: GRRR - rullesten børster støvet af

- Mick fik nys om det, og til min forbløffelse hørte jeg på Radio 4, at jeg var involveret i en retssag, der handlede om at forbyde offentliggørelse af dem med den begrundelse, at nok ejede jeg papiret, brevene var skrevet på, men han ejede ordene.

10 breve til en million
- Jeg blev så frastødt, at jeg sendte de fleste af dem tilbage, men et par andre er dukket op i årenes løb. For nylig åbnede mit barnebarn en bog i mit hus, og der faldt et brev ud, siger Chrisssie Shrimpton.

En anden af rullestenens erobringer, sangerinden Marsha Hunt, 66 år, fortalte forleden, at hun sender 10 håndskrevne breve, som Jagger sendte hende fra Australien i 1969, mens han optog filmen 'Ned Kelly, på auktion. De ventes at indbringe omkring en million kroner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen