Hun elsker at flashe sine bryster

Hun er vild med at flashe bryster - Cheryl Cole havde nær blottet sit venstre bryst for fotograferne under et afterparty i forbindelse med hendes koncert-turné

Cheryl Cole var meget tæt på en brystsmutter, da hun ankom til sit eget afterparty i London igår aftes.(Foto:  Bulls)
Cheryl Cole var meget tæt på en brystsmutter, da hun ankom til sit eget afterparty i London igår aftes.(Foto: Bulls)

Den britiske superkendis, sangerinden Cheryl Cole, der blandt andet har været X Factor-dommer, elsker at vise sine flotte bryster frem i tide og i utide. Igår aftes fik hun endnu engang et hav af fotografer til at zoome ind på hendes bryster i forbindelse med et afterparty i London umiddelbart efter en af hendes koncerter.

Cheryl Cole var iklædt en fræk elegant usymmetrisk sort kjole, der især fremhævede hendes venstre bryst. Og da hun ankom til sit afterparty var den kreative kjole lige ved at afsløre lidt for meget. Men Cheryl tog det hele i stiv arm og bød alle sine kendis-venner velkommen til nattefesten på natklubben 'Whisky Mist'.

Blandt de fornemme gæster var blandt andre Nicole Scherzinger, Will.i.am og Cheryls tidligere kolleger fra bandet Girls Aloud, Kimberley Walsh og Nicola Roberts.

Umiddelbart efter sin koncert skrev Cheryl Cole iøvrigt på sin twitter:

- London. Taget brød næsten i brand af begejstring under koncerten !!!!!!Proud Soldier.

Læs også:

Se også: Cheryl Cole jubler: Jeg har fået bryster igen

Frækkeste kjole i Cannes
Cheryl Cole har ved adskillige lejligheder stolt vist sine bryster frem i diverse kreative kreationer, der i den grad altid har fremhævet hendes flotte lille barm. Det skete blandt andet på hendes 26 års fødselsdag, som hun fejrede sammen med sin eks-mand, fodboldspilleren Ashley Cole. Cheryl var på den aften iklædt en ekstremt gennemsigtig kjole.

Og ved filmfestivalen i Cannes for to år siden mødte hun også op på den røde løber i en ekstremt nedringet smuk hvid kjole, der fik fotograferne til at gløde af begær.

Læs også:

Se også: Cheryl Cole har frække drømme om Rihanna

Læs også:

Se også: Cheryl Cole: Jeg elsker sex...og prins Harry

1 af 3 På sin 26 års fødselsdag festede Cheryl igennem sammen med sin eksmand Ashley Cole iført en meget gennemsigtig kjole.(Foto: AP)
2 af 3 Under filmfestivalen i Cannes i 2011 mødte Cheryl Cole op i en kjole med en ekstrem nedringning, der i den grad fremhævede hendes flotte lille barm.(Foto: AP)
3 af 3 Cheryl Cole var meget tæt på en brystsmutter, da hun ankom til sit eget afterparty i London igår aftes.(Foto: Bulls)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen