Whitney Houston bliver bisat på lørdag

Popstjernen Whitney Houstons bisættelse finder lørdag sted i en kirke i New Jersey, hvor hun sang som barn

Whitney Houstons jordiske rester ankommer til Whigham Funeral Home. (Foto: AP/Rich Schultz).
Whitney Houstons jordiske rester ankommer til Whigham Funeral Home. (Foto: AP/Rich Schultz).

Den afdøde amerikanske verdensstjerne Whitney Houston bliver bisat på lørdag i den kirke, hvor hun allerede som barn demonstrerede sit usædvanlige sangtalent.

Kun inviterede kan komme med til bisættelsen i New Hope Baptist Church i Houstons hjemby Newark i delstaten New Jersey, siger bedemand Carolyn Whigham på vegne af familien til nyhedsbureauet AP ifølge avisen Baker City Herald.

- Familien har delt hende i 30 år med byen, med staten, med hele verden. Det er deres tid nu til at sige farvel, siger Carolyn Whigham.

Se også: Cutfather har ukendt Whitney-nummer i skuffen

Der vil ikke blive afholdt en offentlig lit de parade, som familien ellers havde overvejet.

- Familien takker alle fans, venner og medierne, men dette vil være deres private stund, siger Carolyn Whigham videre.

Sangerinden døde i en alder af bare 48 år natten til søndag dansk tid. Hun blev fundet død i et badekar på hotellet Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills.

Retsmedicinere har ikke ønsket at kommentere rygter om, at en overdosis af medicin, stoffer eller alkohol skulle have resulteret i, at sangerinden druknede i badekarret. Der skal nu ekstra prøver til for at bestemme, hvad der slog hende ihjel.

Her ankommer Whitney til Whigham Funeral Hom i New Jersey i en guld-limousine. (Foto: AP) Intl. kendte - 14. feb. 2012 - kl. 08:04 Se Whitneys sidste rejse i guld-limousine

Whitney Houstons lig blev tidligt tirsdag dansk tid bragt hjem til New Jersey efter obduktionen. Det skete i et privatfly, der landede i en lufthavn i Teterboro, New Jersey, under strenge sikkerhedsforanstaltninger.

Fra lufthavnen blev hun fragtet på en maner, som var en ægte diva værdig - i en guldfarvet rustvogn.

Whitney Houston begyndte at synge som barn i netop New Hope Baptist Church. Her stod hendes mor, gospelsangerinden Cissy Houston, for musikprogrammet i flere år. Houstons kusine Dionne Warwick sang også i kirkens kor.

Kirken er siden dødsfaldet blevet besøgt af sørgende fans, der har lagt blomster foran kirkens hegn til minde om den afdøde sangerinde.

LÆS OGSÅ: Whitney Houston død 48 år

0 kommentarer
Vis kommentarer