Sexede Scarlett den bedst betalte skuespiller i verden

Den halvdanske Hollywood-stjerne Scarlett Johansson tjente 121 millioner kroner for sin rolle i 'Avengers 2'

Scarlett Johansson ses her i sin populære rolle som 'The Black Widow' i filmen 'Avengers 2'.(Foto: All Over Press)
Scarlett Johansson ses her i sin populære rolle som 'The Black Widow' i filmen 'Avengers 2'.(Foto: All Over Press)

Den smukke halvdanske Hollywood-skuespillerinde Scarlett Johansson har overhalet selveste Angelina Jolie med henblik på, hvem der er den bedst betalte kvindelige skuespiller i verden.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu kan man træde på Scarlett Johansson

Scarlett Johansson tjente nemlig 121 millioner kroner for sin sidste rolle som 'The Black Widow' i filmen 'Avengers 2'. Scarlett overhaler dermed selveste Angelina Jolie, der tjente 114 millioner kroner for sin rolle i filmen 'The Tourist', hvor hun spillede overfor Johnny Depp.

Filmbosserne bag filmen 'Avengers 2' ønsker nu, at Scarlett også vil skrive under på at være med i 'Avengers 3', efter at 'Avengers 2' indtjente hele 8,7 milliarder kroner. Den tredje højeste indtjening på en film i historien.

LÆS OGSÅ: Scarlett: Jeg er for sexet til Hollywood

Scarlett er et 'must'
I de amerikanske medier er man enige om, at Scarlett netop nu er den mests hotte kvindelige skuespiller i Hollywood, og at det er et 'must', at hun kommer med i 'Avengers 3'. Filmproducenterne er helt enige.

- Hun er den eneste kvindelige hovedrolle i filmen, og de mandlige fans mener, at hun er en ekstrem vigtig del af filmen. Både på grund af hendes store sex-appeal, men også fordi hun er en virkelig god skuespiller, lyder det fra filmproducenterne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hotte Scarlett: Helt nøgen under læderet

Ifølge kilder i filmbranchen vil både Scarlett Johansson, Robert Downey Jr, Chris Hemsworth og Jeremy Renner få en lønforhøjelse på 50 procent i 'Avengers 3'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Scarlett paranoid efter nøgenbilleder

1 af 3 Med flammende rødt hår og iført en stramtsiddende sort dragt er Scarlett Johanssons karakter 'The Black Widow' blevet et hit for de actions-elskende fans af Avengers-filmene.(Foto: All Over Press)
2 af 3 Smukke Scarlett som 'the Black Widow'.(Foto: all over press)
3 af 3 Scarlett Johansson ses her i sin populære rolle som 'The Black Widow' i filmen 'Avengers 2'.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer