Miley laver en 'halv Britney'

Det har vakt alt andet end begejstring, at 19-årige Miley Cyrus har ladet en stor del af lokkerne falde og farvet de resterende blonde

'Elsker mit hår - føler mig så glad, flot og fri', skriver Miley Cyrus efterfulgt af et hjerte om sin nye frisure på Twitter. Hendes fans elsker det bare ikke! (Foto: All Over Press)
'Elsker mit hår - føler mig så glad, flot og fri', skriver Miley Cyrus efterfulgt af et hjerte om sin nye frisure på Twitter. Hendes fans elsker det bare ikke! (Foto: All Over Press)

Der er dem, der ikke vil indse, at den unge og uskyldige tidligere Disney-stjerne Miley Cyrus er ved at blive en voksen og snart gift kvinde.

Læs også:

Se også: Så er Miley Cyrus afsat

Den 19-årige kvinde er blevet forlovet med sin kæreste igennem tre år, 'Hunger Games'-stjernen Liam Hemsworth, og måske er det i den anledning, at Miley har været en tur hos frisøren.

Her er der røget en stor del af den brune manke, og det, der er tilbage, er blevet forvandlet til en blond pjuskende frisure, som skuespilleren selv viser frem på Twitter.

Læs også:

Se også: Nåååhhh en sød lille ... hundehvalp

Her skriver unge Cyrus, at hun aldrig har følt sig så lykkelig, som hun gør nu. Og at hun blandt andet takker sit nye hår for det.

'Min far Billy Ray Cyrus har altid sagt til mig, 'meninger er som røvhuller - alle har et'. Elsker mit hår, føler mig så glad, flot og fri', skriver hun helt præcist.

Og hvis der er nogen, der ved noget om hår, så må det siges at være Billy Ray Cyrus, der tilbage i 90'erne var kendt for sit lange hår, nåh ja og hittet 'Achy Breaky Heart'.

Læs også:

Se også: Far-Billy: Disney-rolle ødelagde Miley

Det er hendes mange fans dog fløjtende ligeglade med. Der er kun få, der mener, at der kan være lykke i den frisure. Andre angriber hende på det groveste.

Læs også:

Se også: Gifteklare Miley viser bh

Der er sågar dem, der sammenligner hende med Britney Spears, som under sin nedtur for år tilbage pludselig gik ind til en frisør og barberede sig skaldet.

'Se, det er Britney Spears Jr.', skriver den såkaldte fan.

En anden bemærker: 'Det ser ud som om, hun trænger til hjælp'.

Læs også: Miley Cyrus - irriterer sin forlovede

1 af 4 I maj måned i år havde Miley måske allerede planlagt så småt at lade håret falde. I hvert fald var der allerede her tyndet lidt ud i de flotte lokker. (Foto: AP)
2 af 4 Så langt var garnet i maj 2011. (Foto: AP)
3 af 4 Billy Ray Cyrus ved i hvert fald, hvad han taler om, når det gælder hår... (Foto: AP)
4 af 4 'Elsker mit hår - føler mig så glad, flot og fri', skriver Miley Cyrus efterfulgt af et hjerte om sin nye frisure på Twitter. Hendes fans elsker det bare ikke! (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen