Kim Kardashian kritiseres for sine tasker

Den 31-årige superkendis har måske nok mange fans verden over - dyreaktivister er dog ikke med i heppekoret

Denne taske havde også følelser engang. PETA raser (igen) mod Kim Kardashian på grund af hendes tøj, sko og tasker. (Foto: All Over Press)
Denne taske havde også følelser engang. PETA raser (igen) mod Kim Kardashian på grund af hendes tøj, sko og tasker. (Foto: All Over Press)

Dyreværnsgruppen PETA har haft held til at få mange smukke kvinder til at smide tøjet i de stakkels dyrs tjeneste.

Der er dog én, de formentlig aldrig får med i deres fornemme stald, og det er reality-baben Kim Kardashian.

Læs også:

Se også: Kim K's sexvideo var iscenesat - af hendes mor!

Hun er ikke den store dyreven, når det gælder tøj og mode. Der gælder det bare om at se godt ud og være lækker for enhver pris.

31-årige Kardashian bærer gerne pels og går i sko og støvler lavet af skind fra truede dyr. Tidligere på året blev hun overfaldet af en kvinde, der kastede bagepulver på hende, fordi hun bar pels.

Læs også:

Se også: Kim Kardashian angrebet med bagepulver

Nu er hun igen upopulær blandt dyreforkæmperne. PETA kritiserer hende for at have en Birkin-håndtaske, der er lavet af krokodilleskind.

- For hver enkelt alligator- eller krokodilleskinds-accessory er et dyr blevet tævet men stadig ved bevidsthed og derfor i stand til at føle ulidelig smerte, mens hans eller hendes skind bliver revet af, siger talsperson for PETA Wendy Wegner til RadarOnline.com.

- Dyrene føler frygt og smerte, og de ønsker ikke at dø, uddyber hun og opfordrer folk til aldrig at købe noget, der er lavet af skind fra alligatorer, slanger eller krokodiller.

Læs også:

Se også: Kardashian planlægger kosmetisk operation

Den mest kendte Kardashian-søster, der oprindelig blev kendt fra realityserien 'Keeping Up With The Kardashians', var så sent som i sidste måned i PETAs søgelys, da hun blev fotograferet i et par Christian Louboutin-støvler lavet af pyton-skind.

I modsætning til Kim har hendes søster Khloe ladet kludene falde for PETA. Men efter overfaldet på storesøsteren er hun hverken venner med dyrene eller PETA længere.

Læs også:

Se også: Khloé Kardashian fortryder, at hun smed tøjet for PETA

Læs også: Kim Kardashians bagdel bedre end Jennifers

1 af 2 De andre 'tasker', som Kim K slæber rundt på, er der nok ikke så mange, der brokker sig over. (Foto: Twitter)
2 af 2 Denne taske havde også følelser engang. PETA raser (igen) mod Kim Kardashian på grund af hendes tøj, sko og tasker. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen