Claus Hjelmbak vidner for Britney

Sangerens danske ven skal forsvare hende i retten

Hjelmbak og Britney i skøn forening. (Foto: All Over)
Hjelmbak og Britney i skøn forening. (Foto: All Over)

Læs også:

Se også: Dansker midt i Lindsay Lohans ballade

Læs også:

Se også: Politiet fandt narko hos Britney

Britney Spears’ tidligere ven Sam Lutfi anlagde i 2009 sag an mod sangeren og hendes forældre, Lynne og Jamie Spears, for kontraktbrud og bagvaskelse. Efter flere års tovtrækkeri er sagen nu på vej for retten i Los Angeles.

Og her forventes det også, at Britneys danske ven Claus Hjelmbak skal vidne. Han er allerede blevet afhørt af hendes advokater, men selv vidnelisten er endnu ikke endelig.

Det er derfor uvist, om han selv skal møde i retten eller om hans forklaring vil blive læst højt. Indtil videre står det dog klart, at Lutfi selv, Lynne og Jamie Spears samt Britneys forlovede – og værge – Jason Trawick skal vidne.

Tæt på Britney
Hjelmbak arbejdede tæt sammen med Britney Spears i perioden op til hendes sammenbrud i 2008, hvor hun kortvarigt var tvangsindlagt. På det tidspunkt var hun netop blevet annonceret som vært ved Claus’ næste Style Mansion-fest, men det hele måtte aflyses, da Britney brød sammen.

Hjelmbak havde på det tidspunkt hængt ud med Britney og hendes daværende slæng, der primært blev udgjort af kusinen Alli og Sam Lutfi.

Fange i sit eget hjem
I bogen ’Through The Storm’ beskrev Lynne, hvordan Britney nærmest blev holdt som en fange i sit eget hjem af Lutfi, ligesom hun frygtede, at han bedøvede hende med piller. Lutfi hævder selv, at han beskyttede Britney – og i øvrigt var hyret som hendes manager.

En af årsagerne til, at Britney Spears på fjerde år er umyndiggjort, er angiveligt, at hun selv skal undgå at vidne i sagen, der potentielt kan koste hende mere end 20 procent af formuen.

Claus Hjelmbak bekræfter over for Ekstra Bladet, at han har afgivet forklaring i sagen, men derudover har han ingen kommentarer.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen