Jada Pinkett Smiths hårde barndom

Hun er netop fyldt 40 år, og det er en rund fødselsdag, Jada Pinkett Smith aldrig havde regnet med at opleve

Jada Pinkett Smith viser figuren frem på sommerferien. (Foto: Twitter)
Jada Pinkett Smith viser figuren frem på sommerferien. (Foto: Twitter)

Læs også:

Se også: Jada Pinkett Smith er stadig hot

Som barn af en narkoman har skuespillerinden Jada Pinkett Smith set mange af livets skyggesider. Derfor kom det også som noget af en overraskelse for hende, at hun skulle opleve sin egen 40-års fødselsdag.

- Jeg voksede op i et område, der var fyldt med stoffer, og hver dag håbede man bare på at overleve. Det var som en krigszone, siger skuespillerinden til You Magazine.

- Der var en risiko for, at jeg end ikke ville fylde 21, for sådan var virkeligheden. Da jeg fyldte 40 år var det meget surrealistisk, for det havde jeg aldrig troet, at jeg ville, siger hun.

Skrækslagen
I dag er skuespillerinden gift med skuespilleren Will Smith, og sammen har de også fået børn. Børn, som Jada Pinkett Smith er lykkelig over ikke skal igennem det samme, som hun skulle.

- Jeg ville være skrækslagen over at lade mine børn vokse op der, hvor jeg selv voksede op. Når jeg kigger på dem og ser, hvordan de blomstrer, så ville jeg ønske, at jeg havde haft den samme luksus, og bare have kunnet læne mig tilbage og sige 'mor, i dag vil jeg til sangtræning, for jeg har en sang, jeg vil skrive', siger hun.

- Men alt jeg kunne tænke på var 'hvordan får jeg noget at spise i aften, for vi har ikke noget mad. Hvordan kommer jeg i skole? Og kan min mor klare den i dag? Vil hun overleve? Det var den slags, jeg tænkte på som 11-årig, siger hun.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen