Penge-skænderi udsatte begravelse

Janet Jackson ville først have penge retur, før Michael Jackson kunne blive begravet

Janet Jackson og søster La Toyah med to af Michjael Jackson børn, Paris og Prince, ved mindehøjtideligheden for den afdøde popkonge. (AP Photo)
Janet Jackson og søster La Toyah med to af Michjael Jackson børn, Paris og Prince, ved mindehøjtideligheden for den afdøde popkonge. (AP Photo)

Skænderier om penge var årsagen til, at det blev en langvarig affære endelig at få popkongen Michael Jackson stedt til hvile efter hans død i juni 2009.

Først tre måneder senere blev hans kiste sat ind på en hylde i the Great Mausoleum at Forest Lawn-kirkegården i Los Angeles.

Forsinkelsen skyldtes først og fremmest søster Janet Jackson, der som den eneste i familien med sine egne penge havde lagt 40.000 dollars ud for at sikre sig gravstedet til broderen.

Forsigtig med penge
Imidlertid nægtede hun at give tilladelse til begravelsen, før hun havde fået pengene refunderet af boet efter Jacko, og det trak åbenbart ud med at få dem til at hoste op.

Janet Jacksion menes at være blevet forsigtig med sine oenge, efter at hjendes tildigere ægtemand, Rene Elizondo, sikrede sig 15 mio. dollars og et strand-hus i Miami, da de blev skilt.

1 af 2 Jacko i sin glans-periode. (AP Photo)
2 af 2 Janet Jackson og søster La Toyah med to af Michjael Jackson børn, Paris og Prince, ved mindehøjtideligheden for den afdøde popkonge. (AP Photo)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen