Ashton Kutcher udsat for grov telefonfis

Politiet i Los Angeles troede, at Ashton Kutchers hus var blevet invaderet af skarpt bevæbnede russere

Ashton Kutcher havde heldigvis kun håndværkere i sit hus. (Foto: AP)
Ashton Kutcher havde heldigvis kun håndværkere i sit hus. (Foto: AP)

Skuespilleren Ashton Kutcher udsatte for en snes år siden intetanende kendisser for skjulte kamera-jokes i MTV-programmet 'Punk'd'. Men nu har Kutcher smagt sin egen medicin.

Politiet i Los Angeles hastede til 'Two and a Half Man'-stjernens villa, efter at en panikramt kvinde havde ringet til alarmcentralen.

Gemte sig i kælder
Hun hævdede, at hun havde barrikaderet sig i Kutchers kælder, mens stærkt bevæbnede russere plyndrede Kutchers hus. Det skriver TMZ på sit website.

Da politiet ankom til adressen, fandt de rent faktisk tre mænd i huset. Men der var ingen panikslagen kvinde i kælderen.

Efter en afhøring viste det sig, at mændene blot var håndværkere, der legalt arbejdede på Kutchers hus. Og betjentene konkluderede, at der blot var tale om en dårlig practical joke.

Vanvittig tendens
Politiet i Los Angeles forsøger nu at spore opkaldet, så spøgefuglen kan blive irettesat. Ashton Kutcher var ikke til stede under balladen.

Læs også:

Se også: Dramatisk nødopkald: - Miley Cyrus bliver kidnappet

Kutcher er ikke den første Hollywood-stjerne, der bliver udsat for den slags jokes. I august fik Miley Cyrus besøg af politiet, der var blevet tippet om heftige skyderier nær sangerindens hus.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen