Rihanna og Chris Brown kysser og knalder igen

Sangerinden har glemt alt om slag og voldelige ydmygelser

Rihanna og Chris Brown kan ikke undvære hinanden. (Foto: AP)
Rihanna og Chris Brown kan ikke undvære hinanden. (Foto: AP)

Så kunne de ikke holde sig fra hinanden længere. 24-årige Rihanna og Chris Brown kyssede og krammede i fuld offentlighed, da de mandag aften var i byen i New York.

Parret gik tilbage i 2009 fra hinanden på dramatiske vis, da Brown pandede Rihanna en på hovedet, da de var på vej til den årlige Grammy-fest.

Læs også:

Se også: Grammy-chok: Rihanna tævet af kæresten
Læs også: Se også: Se billede af forslået Rihanna

De to succesfulde musikere har gennem længere tid virket voldsomt tiltrukket af hinanden, og da de mødtes på instedet Griffin, måtte de begge give efter.

Låste sig inde
Chris Brown gjorde sit bedste for at gøre kur til sin eks. Blandt andet sprang han op på bordet og dansede for hende - og det gav altså pote. Det skriver Celebuzz.

Ifølge flere øjenvidner låste det kåde par sig inde på et toilet i over en halv time - og det kræver vist ikke meget fantasi at forestille sig, hvad de lavede der.

Kyssede med Scherzinger
Christ Brown er i øvrigt ikke en mand, der ligger på den lade side. For få uger siden blev han spottet kysse med Nicole Scherzinger. Og det fik hendes kæreste, Formel 1-køreren Lewis Hamilton, til at droppe den kønne 'X Factor'-dommer for gud ved hvilken gang.

Læs også:

Se også: Hamilton kan ikke undvære sin Pussycat

På en eller anden måde et det lykkedes for Scherzinger at overbevise Hamilton om, at hendes forhold til Chris Brown kun er venskabeligt, for ifølge The Sun er racerkøreren og sangerinden sammen igen efter et krisemøde i weekenden.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen