Balotellis uønskede barn på catwalken

Den italienske stjerneangriber Mario Balotellis ekskæreste viser babybulen frem på catwalk

Undertøjsmodellen Raffaella Fico er gravid i sjette måned og viste den store mave frem under modeugen i Milano i denne uge. (Foto: SGP)
Undertøjsmodellen Raffaella Fico er gravid i sjette måned og viste den store mave frem under modeugen i Milano i denne uge. (Foto: SGP)

24-årige Raffaella Fico, der selv siger, hun bærer Manchester City-angriberens barn, viste tidligere på ugen babybulen frem under modeugen i Milano.

Fodboldspilleren og undertøjsmodellen havde et forhold på 18 turbulente måneder, inden de i april gik fra hinanden på grund af Balotellis vilde eskapader med bl.a. en prostitueret i Manchester.

Læs også:

Se også: Stjerne-angriber: Fodboldspillere er sex-afhængige

Raffaella Fico har selv en farverig fortid.

Hun har nemlig angiveligt deltaget i et eller flere af de famøse orgier, som den tidligere italienske premierminister Silvio Berlusconi var vært for. Og hun har deltaget i den italienske udgave af Big Brother, været i nærkontakt med Cristiano Ronaldo, og så har hun også på et tidspunkt sat sin mødom til salg for en million euro.

Se også:

Se også: Berlusconi delte millioner ud til sine damer

Den italienske stjerneangriber har tidligere sagt, han er klar til at tage ansvar for barnet, hvis det viser sig, at han rent faktisk er faderen.

- Når jeg har et bevis for mit faderskab, vil jeg tage det fulde ansvar, siger den 21-årige 'Super Mario'.

Læs også:

Se også: Balotelli kræver faderskabstest

Læs også:

Se også: Balotelli om graviditet: Jeg er meget skuffet

Læs også:

Se også: Stjerneluder: Balotelli bedre end Rooney i sengen

1 af 2 'Super Mario' blev ifølge ham selv først orienteret om ekskærestens graviditet, da hun var i fjerde måned. Derfor ønsker han en faderskabstest, når barnet er født. (Foto: Vadim Ghirda/AP)
2 af 2 Undertøjsmodellen Raffaella Fico er gravid i sjette måned og viste den store mave frem under modeugen i Milano i denne uge. (Foto: SGP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen