Paris Hilton: Bøsser er ulækre

En taxachauffør i New York optog en samtale mellem Paris Hilton og hendes ven, hvor hotelarvingen svinede bøsser til

Paris Hilton førte sig frem til New York Fashion Week. Ny kryber hun langs panelerne, efter at have lagt sig ud med de homoseksuelle. (Foto: Diane Bondareff/AP)
Paris Hilton førte sig frem til New York Fashion Week. Ny kryber hun langs panelerne, efter at have lagt sig ud med de homoseksuelle. (Foto: Diane Bondareff/AP)

Den 31-årige realitystjerne er kommet ud i et sandt stormvejr, efter at hun har sagt: 'Bøsser er de liderligste mennesker i verden', 'de er ulækre', og 'de fleste har sikkert også AIDS'.

De stødende udtalelser blev optaget af en taxachauffør i New York for et par uger siden under New York Fashion Week.

Men nu er Paris Hiltons repræsentant ude at gyde olie på vandene. I en meddelelse sendt til CNN torsdag bekræfter han, at optagelserne er ægte, men skriver: 'Det var ikke hendes hensigt at bringe nedsættende udtalelser om alle bøsser'.

- Paris Hilton er en stor tilhænger af det homoseksuelle miljø og ville aldrig med hensigt sige noget negativt om nogens seksuelle observans, udtaler hendes talsmand.

Mødested for bøsser
Udtalelserne faldt, da Paris Hilton sad i taxaen med en homoseksuel, mandlig model, der viste hende en app, der hedder 'Grindr'. App'en er et 'mødested' for bøsser.

- Hvis jeg logger ind på 'Grindr', så kan jeg se andre, der er logget ind i nærheden. 'Vil du knalde?', kan man så spørge, siger den mandlige stemme på optagelserne, som Radar Online refererer til.

- Ewww! Bøsser er de mest liderlige mennesker i verden. De er ulækre. Flere af dem har sikkert AIDS. Jeg ville være bange, hvis jeg var bøsse, siger hotelarvingen på den 50 sekunder lange optagelse, der er nået medierne.

Hun var bekymret
- Hendes udtalelser var bekymringer om farerne ved ubeskyttet sex, ikke homofobiske udtalelser, forsvarer talsmanden.

Ironisk blev Paris Hilton i 2003 med ét verdenskendt for en sexvideo med sig selv og ekskæresten Rick Salomon i hovedrollerne. Videoen ramte internettet blot få dage før oldebarnet af stifteren af hotelkæden 'Hilton' debuterede i realityserien 'The Simple Life'.

Læs også:

Se også: Ny Paparazzi-sag: - Paris Hilton anklaget for vold

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen