Verdens mest sexede bilvask

Meget våd og villig bilvask: Reality-stjernen Joanna Krupa fra tv-serien Real Housewives of Miami' vasker sammen med sin kæreste Romain Zago hans nye Ferrari - men de kan ikke holde fingrene fra hinanden - med kæmpe billedgalleri

Det var egentlig Ferrarien, der skulle vaskes, mens Joanna og Roman kan ikke holde fingrene fra hinanden.(Foto: All Over PRess)
Det var egentlig Ferrarien, der skulle vaskes, mens Joanna og Roman kan ikke holde fingrene fra hinanden.(Foto: All Over PRess)

De er våde, de er villige, og de leger og kæler hele tiden med hinanden. Denne sætning lyder umiddelbart som beskrivelsen af et samleje. Men det drejer sig faktisk om en bilvask af en Ferrari på en søndag eftermiddag i september i Miami, hvor den polsk-amerikanske model Joanna Krupa sammen med sin kæreste Romain Zago vaskede og blankpolerede hans splinternye Ferrari.

Når man ser billederne, ser de to turtelduer Joanna og Romain ud, som om de koncentrerer sig mere om at kæle med hinanden og sprøjte vand på hinanden end at vaske den dyre Ferrari. Og en ting er sikkert. De kan simpelthen ikke holde fingrene fra hinanden.

Netop nu kan Joanna Krupa i øvrigt ses på tv i USA som det nyeste medlem af kvindeflokken i reality-tv-serien 'Real Housewives of Miami'. Den smukke blondine blev i 2011 valgt som den mest sexede badetøjsmodel i verden i magasinet Maxim i år 2011.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen