Bruce Willis millioner i farezonen

Tre-årigt reklame-arbejde for vodka risikerer at blive uden betaling for Hollywood-stjernen

Bruce Willis reklame-arbejde kaster ikke det forventede beløb af sig. (Zuma Press)
Bruce Willis reklame-arbejde kaster ikke det forventede beløb af sig. (Zuma Press)

Filmstjernen Bruce Willis er - som de fleste andre - ikke vild med at skulle arbejde gratis - især ikke, når det drejer sig om en tre-årig periode, og der er mange millioner kroner på spil.

Problemet er opstået, efter at den franske spiritus-producent Belvedere er røget ud i økonomiske problemer med en gæld - ifølge Wall Street Journal - på 5,6 milliarder kroner og en truende konkurs hængende over hovedet.

Aktier istedet for kontanter
I tre år har actionhelten udført reklamearbejde for firmaets vodka-mærke Sobieski, og som betaling fik han aktier i firmaet istedet for kontanter. En klausul i kontrakten sikrede dog, at Willis kunne bytte aktierne til 26 millioner dollars, ca. 150 mio. kr., hvis kursen faldt under en vis grænse, hvilket nu er sket.

Bedst mulige løsning
Hollywood-stjernens advokater mødtes i går med Belvederes ledelse i Paris med det formål at forhandle en løsning på plads. Bruce Willis har indset, at det kan komme til at knibe med at få hele beløbet trukket ud af det virksomheden, så advokaterne var sendt til den franske hovedstad for at få det bedst mulige ud af situationen.

Hvad, der kom ud af mødet, er dog endnu ikke oplyst.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen