Jacko-datter trodser tante Janet

Paris Jackson har sagt 'ja' til en filmrolle for at bevise sit selvstændige talent

14-årige Paris Jackson vil være skuespiller. Foto: AP
14-årige Paris Jackson vil være skuespiller. Foto: AP

14-årige Paris Jackson er træt af bare at være Michael Jacksons datter. Og selv om hendes tante Janet Jackson er voldsomt imod det, har den lille teenager sagt 'ja' til en filmrolle for at bevise ist eget værd.

I et interview af det nummer af Peoples Magazine, der kommer tirsdag, fortæller Paris ifølge Dagbladet, at hun nu insisterer på at være sig selv - og ikke bare sin fars datter.

- Mange tror, at jeg kun har fået denne rolle tilbudt, fordi jeg er Michael Jacksons barn, men det er ikke tilfældet.

Læs også:

Se også: Michael Jacksons datter raser over farbror

- Jeg elsker min far og er stolt over at være hans datter, men nu vil jeg bevise, at jeg har et selvstændigt talent, forklarer hun i bladet.

Den unge Jackson har fået en rolle i filmen 'Lundon's Brigde and the Three Keys', og det har gjort hende overstadig, for hun har længe drømt om at blive skuespiller. Det har hendes tante Janet så til gengæld forsøgt at tale hende fra. Tanten mener nemlig ikke, at det er sundt for en kun 14-årig at være så massivt i rampelyset.

Læs også:

Se også: Jackson-datter med sunde interesser

Jackos søster ved jo fra sine brødre og resten af familien, hvad det kan føre med sig.

- Man mister så meget af sin barndom og ungdom i denne branche. Derfor skal man ikke ind i showbiz for tidligt, erklærer hun og påpeger, at Paris har hele livet foran sig, så hun nok alligevel skal nå de ting, hun drømmer om.

- Paris bør nyde sin ungdom maksimalt, mener tanten ifølge ABC News.

Men som sædvanlig er der ikke enighed i Jackson-familien, og tante Latoya synes, at det er helt fint, at Paris vil være skuespiller.

Læs også:

Se også: Michael Jacksons datter bliver mobbet

- Latoya tror på mig. Hun har for nylig hørt mig spille guitar, og her begyndte hun at klappe. Hun opmuntrer mig meget, og det er jeg glad for, siger Paris i People Magazine.

Den 14-årige fortæller i interviewet, at hun ikke er en dusin-varer, og derfor ikke er typen, der tilpasser sig mængden.

- Den herskende klike i klasser bryder sig ikke om mig eller mine venner, fordi vi er anderledes. Vi er ikke kopier af andre, siger hun.

- I skolen gør de tit nar af mig, og derfor har jeg givet mine nære veninder det råd, at de skal trække på skuldrene og ignorere den flok.

Jackson-pigen fortæller, at hun er opfattes som anderledes, fordi hun kan lide 'gammel musik'. Det indbefatter bl.a. Phil Collins, som er et retro-hit hos teenageren.

- Min bror, Prince, kaldet mig en 'goth', men det er forkert. Jeg er meget mere til rock and roll, hvis jeg skal beskrive mig selv, erklærer hun.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen