Katie bader i gaver fra Tom Cruise

Det kan godt være, at Katie Holmes ikke får penge med fra sit ægteskab fra Tom Cruise. Men hun kommer alligevel ikke tomhændet ud af det

Det kan godt være, at det til tider var svært at være gift med Tom Cruise, men nærig var han bestemt ikke. Det kommer den lille seksårige Suri formentlig til at mærke senere. (Foto: AP)
Det kan godt være, at det til tider var svært at være gift med Tom Cruise, men nærig var han bestemt ikke. Det kommer den lille seksårige Suri formentlig til at mærke senere. (Foto: AP)

Tom Cruise var måske en meget bestemt mand at være gift med.

Rygterne har tidligere gået om hans fanatiske tilhørsforhold til Scientology, som på det nærmeste styrede ham og hans omgivelser.

Læs også:

Se også: Tom Cruise valgte Scientology frem for Suri

Men trods hans små særheder var han en god mand, når det kom til at vise sin taknemmelighed, rent materielt, overfor sin kone, Katie Holmes. Det afslører en kilde overfor RadarOnline.com.

- Tom var meget gavmild overfor Katie med overdådige gaver under deres ægteskab, og hun har smykker, tasker og andre eksklusive effekter for millioner af dollars, siger kilden.

Fødselsdagsgave for halv million
Dermed gør det ikke så meget, at Katie ikke fik en krone med sig efter skilsmissen, fordi parret havde indgået en ægtepagt før brylluppet.

Læs også:

Se også: Så meget må Cruise betale for skilsmissen

- Tom gav Katie diamantøreringe til fødselsdag et år, som sagtens kan have kostet over 500.000 dollars, og han havde fået lavet designerting kun til hende. Ifølge skilsmisseaftalen får Katie lov til at beholde alle smykker, tasker, accessories og designertøj. Hvad hun gør ved det, er op til hende. Lige nu bliver det opbevaret et sikkert sted, og hvis jeg kender Katie ret, vil hun helt sikkert give dem til Suri, når hun er gammel nok, siger kilden.

Det eneste, det gælder om for den tidligere 'Dawson's Creek'-stjerne, er at sørge for, at hendes seksårige datter Suri, som hun har sammen med Tom Cruise, kan klare sig fremover.

- Katie var aldrig sammen med Tom for pengenes skyld. Da skilsmissen skulle afgøres, gjaldt det for hende bare om at få det i stand hurtigt, så det gik mindst muligt ud over Suri. Suri har altid været Katies et og alt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen