Posh trækker sig fra sit eget tv-show

Der bliver efter alt at dømme ikke mulighed for at følge med i familien Beckhams superspændende liv i ny tv-serie. Fruen vil ikke længere være med

Victoria synes efter sigende, at det var sjovt at være hovedperson i et stort realityprogram, men morskaben stoppede, da Posh ikke længere selv kunne bestemme. (Foto: AP)
Victoria synes efter sigende, at det var sjovt at være hovedperson i et stort realityprogram, men morskaben stoppede, da Posh ikke længere selv kunne bestemme. (Foto: AP)

Victoria Beckham er typen, der altid får sin vilje og hvis ikke, så stiller hun sig på bagben.

Den lektie har de amerikanske producenter af et nyt og storstilet realityprogram nu lært, men det bliver efter alt at dømme en dyr lektie.

Posh har nemlig meldt sig ud af programmet, simpelthen fordi hun ikke kunne få det, som hun ville have det. Det skriver engelske The Mirror.

Ifølge avisen ville tv-producenterne have, at Victoria skulle droppe landskampen mellem England og Brasilien, hvor husbonden David får comeback på landsholdet.

Den slags går bare ikke. Victoria er nemlig fast besluttet på, at hun skal sidde på tilskuerpladserne, når manden spiller.

- Familien vil altid komme før min karriere, tordnede Victoria mod producenterne, der ville have hende til at flyve til USA for at filme realityshowet i stedet for at følge Davids fodboldkarriere.

Det ville i givet fald også betyde, at Victoria ville gå glip af England EM-kvalifikationskamp mod Estland onsdag og Davids sidste kamp for Real Madrid i weekenden.

Timelang dokumentar i vente
Ifølge den engelske avis har Victoria bedt om fri fra optagelserne netop denne uge for længe siden. Og nu gør uoverensstemmelserne altså, at aftalen, der kunne indbringe fru Beckham mere end 100 mio. kr. og ikke mindst masser af opmærksomhed, bliver droppet.

- For Victoria er det et stort offer at fravælge TV-programmet. Det havde været en fantastisk mulighed for at få skabt en karriere i USA. Hun føler sig presset op i et hjørne, men David har altid været førsteprioritet, siger en kilde til den engelske avis.

Avisen mener at vide, at selskabet bag Posh-programmet, NBC, nu i stedet overvejer at lave en timelang dokumentar ud af de optagelser, der allerede er lavet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen