Mylius forærer konen millioner

Jørgen de Mylius har i en ægtepagt gjort sin kone til medejer af sin villa på Frederiksberg

I 1973 købte Mylle villaen på Frederiksberg for 525.000 kr. I dag lyder værdien på omkring syv mio., og den skal fru Inger have del i, mener han. (Foto: Anthon Unger)
I 1973 købte Mylle villaen på Frederiksberg for 525.000 kr. I dag lyder værdien på omkring syv mio., og den skal fru Inger have del i, mener han. (Foto: Anthon Unger)

Musikgeniet Jørgen de Mylius, der tidligere på måneden fyldt 60, har ikke kun fået gaver. Mylle har også været glad giver.

I en såkaldt gaveægtepagt har Jørgen de Mylius overdraget sin kone, den 17 år yngre tandlæge Inger de Mylius, halvdelen af sin 160 kvm store seksværelses villa på Drosselvej på Frederiksberg.

En villa, som Jørgen de Mylius købte i august 1973 for 525.000 kr., men som nu kan sælges for omkring syv mio. kr.
Og da gælden i huset kun består af et enkelt pantebrev til Nordea Kredit på en million kroner, er der en friværdi i huset på omkring seks mio. kr.

- Så du har foræret din kone tre mio. kr.?

- Ja. Er jeg ikke en gavmild mand, lyder det fra Jørgen de Mylius.

Sikrer hinanden

Inger og Jørgen de Mylius blev gift i 2003 og har to små piger på knap et og tre år sammen. Hun har fra et tidligere forhold også en pige på en halv snes år og han fra sit tidligere ægteskab tre nu voksne børn. Altså i alt seks børn.

- Så det med huset skal selvfølgelig ses i sammenhæng med, at vi har villet sikre hinanden og den, der lever længst. Jeg er jo noget ældre end mine kone, så der er jo en chance for, at jeg dør først, siger Jørgen de Mylius og fortæller, at de også har lavet testamente.

- Det kan jeg kun anbefale. Man ved jo aldrig, hvad der kan se, siger han.


Inger de Mylius er medejer af en større tandlægepraksis på Frederiksberg, men den kommer Jørgen de Mylius ikke til at sætte tænderne i, hvis de skulle gå hen og blive skilt.

Skilsmisseaftale

De to har nemlig i en netop oprettet ægtepagt bestemt, at alt, hvad de bragte ind i ægteskabet, og alt, hvad de erhverver under deres ægteskab, skal forblive deres ejendom, hvis de går hen og bliver skilt.

Inger og Jørgen de Mylius har også besluttet, at når en af dem dør, kan den længstlevende blive siddende i uskiftet bo.
Det betyder, at børnene ikke lige med det samme skal sætte næsen op efter at få del i millionerne.

1 af 2 
2 af 2 I 1973 købte Mylle villaen på Frederiksberg for 525.000 kr. I dag lyder værdien på omkring syv mio., og den skal fru Inger have del i, mener han. (Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen