Baldwin har gjort yoga-instruktør gravid

Selvom han fylder 55 år næste gang, skal Alec Baldwin snart være far til en lille baby.

Det skabte stor virak, da Alec Baldwin giftede sig med Hilaria Thomas, som er mere end 20 år yngre end ham selv. Nu skal de have et barn sammen. (FOTO: AP)
Det skabte stor virak, da Alec Baldwin giftede sig med Hilaria Thomas, som er mere end 20 år yngre end ham selv. Nu skal de have et barn sammen. (FOTO: AP)

Hun er kun 28 år - han er 54. Men det skræmmer åbenbart ikke skuespilleren Alec Baldwin, der har gjort yoga-instruktøren Hilaria Thomas gravid.

Parret blev gift for otte måneder siden og kan altså nu bekræfte, at de venter deres første fælles barn. Det skriver Female First.

Læs også:

Se også: Baldwin gift med 26 år yngre yoga-lærer

- Vi skal have en baby. Det var en overraskelse, en vidunderlig overraskelse, fortæller Hilaria Thomas i tv-showet "Extra", hvor hun har arbejdet.

Hun afslører således, at graviditeten ikke var planlagt, men at parret er overordentligt glad for nyheden.

Hørte skrig fra badeværelset
Alec Baldwin, der blandt andet er kendt fra tv-serien "30 Rock", har allerede datteren Ireland med ekskonen Kim Basinger, men han føler sig helt parat til at blive far igen.

Han opdagede, at Hilaria var gravid, da han pludselig hørte en lyd fra badeværelset.

- Jeg hørte et skrig, som normalt betyder, at hun har set en edderkop på toilettet. Det er det mest fantastiske, der kunne ske. Jeg føler mig meget heldig, siger han.

Læs også:

Se også: Baldwin sætter ægteskabet over arbejde

Nægtede rygterne fra start
For nylig dementerede parret ellers rygter om, at de skulle være forældre, men nu er de altså parat til at dele nyheden.

Alec Baldwin har før fortalt, at han håber at kunne blive hjemmegående husfar:

- Jeg vil gerne have en baby og være den, der går derhjemme og laver pandekager, inden jeg sender min kone på arbejde hver dag, så hun kan betale vores regninger, joker han.

Læs også:

Se også: Gifteklar Baldwin slog fotograf i ansigtet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere