Miley kysser med Paris Hiltons eks

Fræk Miley Cyrus kaster sig over Paris Hiltons eks-kæreste Benji Madden til vildt Halloween-party i Hollywood - se masser af frække Halloween-billeder af Miley her

Myley Cyrus og Benji Madden flirtede og kyssede til vildt Halloween-party i Hollywood.(Foto: All Over Press og Polfoto)
Myley Cyrus og Benji Madden flirtede og kyssede til vildt Halloween-party i Hollywood.(Foto: All Over Press og Polfoto)

Ingen er i tvivl om, at den 20-årige Miley Cyrus gennem det sidste halve år har optrådt i diverse frække outfits ofte ledsaget af en opførelse af seksuel karakter. Og det gjorde hun selvfølgelig også fredag aften under et vildt Halloween-party i West Hollywood, hvor hun ifølge Mail.Online også flirtede og kyssede vildt med Paris Hiltons

34-årige ekskæreste Benji Madden. Miley var iklædt et superfrækt outfit, der fremhævede hendes bryster. På sin twitter fortalte hun selv, at hun var klædt ud som sangerinden Lil' Kim.

Se også: Miley Cyrus tilbudt seks millioner for pornofilmSe også: Miley: Jeg vil være sexet og fræk til jeg er 40 år

Miley Cyrus var super fræk klædt på til det vilde Halloween-party.(Foto: All Over Press)
Miley Cyrus var super fræk klædt på til det vilde Halloween-party.(Foto: All Over Press)

Se også: Miley Cyrus: Halvnøgen igen igen

Forlod festen sammen
- Det så ud, som om Miley og Benji var helt vilde med hinanden lige fra starten. Der gik ikke lang tid, før de flirtede og talte intimt sammen, og det endte selvfølgelig med, at de også kyssede sammen. Miley og Benji forlod også in-stedet Bootsy Bellows sammen, fortæller en kilde til Mail.Online og tilføjer:

- De forsøgte at være diskrete ved at dele en bil sammen med nogle andre venner, men det var helt tydeligt, at de forlod festen som et par. På vej væk fra festen gav Mileys personlige assistent Cheyne Thomas fotograferne 'fingeren'.

Se også: Sangerinde chokerer i halvnøgen bamsedragt

Miley Cyrus har her placeret sig en meget fræk position sammen med sin personlige assistent Cheyne Thomas (Foto: twitter)
Miley Cyrus har her placeret sig en meget fræk position sammen med sin personlige assistent Cheyne Thomas (Foto: twitter)

Mileys eks med ny kæreste
Den 34-årige Benji Madden var i en årrække kæreste med selveste Paris Hilton, og hendes tidligere bedste veninde Nicole Richie er gift med Benjis bror Joel Madden.

Det er ikke mere end en måned siden, at Miley holdt op med at komme sammen med den 23-årige Liam Hemsworth kendt fra Hunger Games-filmene. Men han er angiveligt begyndt at date med skuespilleren og modellen Eliza Gonzalez.

Det kan iøvrigt nævnes, at Paris Hilton, der har kommet sammen med Benji Madden også var med til festen.

Se også: Paris pivfræk klædt ud som Miley

1 af 8 Miley Cyrus var super fræk klædt på til det vilde Halloween-party. Hun fortalte selv, at hun var klædt ud som sangerinden Lil' Kim(Foto: All Over Press)
2 af 8 Miley Cyrus har her placeret sig en meget fræk position sammen med sin personlige assistent Cheyne Thomas (Foto: twitter)
3 af 8 Miley Cyrus har udviklet sig til altid at være fræk og provokerende.(Foto: All Over Press)
4 af 8 Miley fræk og forførende.(Foto: All Over Press)
5 af 8 Miley gemmer sig her i bilen på vej væk fra festen sammen med Benji Madden.(Foto: All Over Press)
6 af 8 Mileys personlige assisten Chayne Thomas giver fotograferne 'fingeren' på vej væk fra festen..(Foto: All Over PRess)
7 af 8 Miley poserer her sammen med et monster samt Paris Hilton, der også var med til festen.(Foto: twitter)
8 af 8 Myley Cyrus og Benji Madden flirtede og kyssede til vildt Halloween-party i Hollywood.(Foto: All Over Press og Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!