Kim Kardashian: Jeg har ikke snydt

Realitystjernen er sur over at blive beskyldt for at have fået foretaget fedmeoperation

Kim Kardashians veldrejede krop er resultatet af hårdt arbejde. (Foto: All Over Press)
Kim Kardashians veldrejede krop er resultatet af hårdt arbejde. (Foto: All Over Press)

Kim Kardashian skyder nu igen på de kritikere, der har beskyldt hende for at bruge skjulte metoder til at komme af med sine overskydende graviditetskilo.

Den 33-årige stjerne, der for fem måneder siden fødte datteren North West, har afvist alle historier om, at hun har modtaget fedmeoperationer for at komme af med de ekstra 25 kilo.

Brunetten tweetede forleden: 'Jeg er meget frustreret over dagens rygter om, at jeg har modtaget fedmeoperationer for at få fjernet babyvægten. DET ER IKKE RIGTIGT!'.

Se også: TV: Sådan kan man også vise sine bryster frem

'Jeg har trænet så meget og har prøvet at spise sundt. Jeg har arbejdet så hårdt og det har været så svært for mig, men jeg gjorde det. Jeg er så stolt af mig selv, og INGEN kan tage dette fra mig'.

'De kan sige, hvad de vil om mig, men jeg arbejder hårdt, og jeg er en af de mest disciplinerede mennesker, I nogensinde vil kende, skriver hun endvidere.

Ifølge sladderbladet Life and Style skulle Kim Kardashian have brugt ca. 80.000 dollar på at få fjernet strækmærker og få fedtreducerende ultralydsbehandlinger.

Den fremtidige fr. Kanye West viste for tre uger siden resultatet af sin hårde kur frem i ' Tonight with Jay Leno' og begrundede vidunderkroppen med 'Atkins'-kuren og hårdt arbejde.

- Der gik historier om, at jeg vejede 100 kilo. Jeg tog på, fordi jeg var gravid, og det var meget hårdt at læse alle de historier og høre alle de ulækre ting. Det sårer mig dybt, fortalte hun talkshow-værten.1 af 2 Kanye West og Kim Kardashian trænede sammen, så hun kunne smide graviditetskiloene. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Kim Kardashians veldrejede krop er resultatet af hårdt arbejde. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere