Sean Penn gik amok på en fan

- Skrid herfra. Jeg tvinger dig fanme til at æde din egen telefon, skreg Sean Penn mod en fan, der tog et billede af ham

Sean Penn gik amok på en mandlig fan på et hotel i San Fransisco.(Foto: AP)
Sean Penn gik amok på en mandlig fan på et hotel i San Fransisco.(Foto: AP)

De fleste ved, at Sean Penn med jævne mellemrum går amok på en nærgående journalist eller fotograf, men det hører til de absolutte sjældenheder, at han ligefrem går bananas overfor en af sine fans.

Se også: Sure Sean raser igen - nu på nødhjælpsarbejdere

Men det skete altså i tirsdags, hvor han på St. Regis Hotel i San Fransisco blev ædende sur over, at en fan med en mobiltelefon tog et billede af ham i hotellets barområde. Efterfølgende råbte og skreg Sean Penn af den mandlige fan og truede med at proppe mobiltelefonen ned i halsen på sin beundrer. Det sidste af den voldsomme episode kan ses på en video på TMZ.

SE SEAN PENN GÅ AMOK PÅ EN FAN HER

 

Et øjenvidne fortæller til TMZ, at Sean Penn angreb manden, da han havde set ham tage et billede med blitz, og han slyngede efterfølgende mandens mobiltelfon hårdt ned i gulvet.

– Ligner vi nogle fucking dyr i en zoologisk have, skreg Sean Penn og pegede truende mod manden.

– Skrid herfra. Jeg tvinger dig fanme til æde din egen telefon.

Se også: Sean Penn til Robert Pattinson: Opfør dig pænt!

Sean Penn var på hotellet i forbindelse med en konference, hvor han også holdt et mindre foredrag, og den forskrækkede fan var faktisk også deltager i konferencen. Hotelpersonalet spurgte efterfølgende, om den manddlige fan ønskede at anmelde episoden til politiet. Men det ønskede han ikke.

1 af 3 Den 53-årige Sean Penn har et meget stort temperament.(Foto: AP)
2 af 3 Sean Penn, 53 år.(foto: AP)
3 af 3 Sean Penn gik amok på en mandlig fan på et hotel i San Fransisco.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere