Kanye forbyder kosmetik-operationer

Brylluppet til sommer bliver ikke til noget, hvis Kim Kardashian alligev lægger sig under kniven

Kim Kardashian har fået forbud med at lade sig plastik-operere. (Foto: Abaca)
Kim Kardashian har fået forbud med at lade sig plastik-operere. (Foto: Abaca)

Kim Kardashian kan glemme alt om eventuelle planer, hun måtte have haft, om at få foretaget diverse kosmetiske operationer, før hun bliver gift næste sommer med rapperen Kanye West.

Han har simpelthen forbudt hende det og har fået indført en klausul i deres ægteskabskontrakt, at hun skal ryste op med 500.000 dollars - ca. tre mio kr. - til ham, hvis hun får det gjort alligevel.

Se også: Kim Kardashian: Jeg har ikke snydtSe også: Kim topløs i Kanyes nye musikvideo

Ifølge en kilde har den veludstyrede - både til gården og gaden - reality-stjerne haft planer om at få modelleret om på sin næse. Hun ville også have foretaget fedtsugning på maven og hofterne.

Flippede ud
- Kanye flippede ud og sagde, at brylluppet var aflyst, hvis hun fik det foretaget, siger en kilde til Heat magazine.En topløs Kim Kardashian medvirker i kærestens nye video. (PR Foto)
En topløs Kim Kardashian medvirker i kærestens nye video. (PR Foto)


Kanye West fandt et brev fra hendes kirurg i deres hjem og blev rasende. Hans egen mor døde af komplikationer fra en bryst-reducering og fedtsugning i 2007.

- Kim havde planer om at gå under kniven til marts, mens Kanye ville befinde sig i Paris. Så regnede hun med, at sårene var helet, nåtr han kom hjem - og han ville aldrig lægge mærke til fiorandringen, siger kilden.

Bødestraf for utroskab
Kanye har også fået indført en anden klausul, der formindsker Kim Kardashians mor og manager, Kris Jenners, indflydelse på parrets forhold.

Ligeledes er der indført klækkelig bødestraf, hvis én af dem er den anden utro, og hvis de dumper i en narko-test, som de forpligter sig til at tage, hvis en af dem kræver det.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere