Mick Jagger bliver oldefar

Rullestenens kun 21-årige barnebarn venter sit første barn

Jagger bliver oldefar som kun 70-årige. (Foto: AP)
Jagger bliver oldefar som kun 70-årige. (Foto: AP)

Det kommer vidst ikke bag på nogen, at det går hurtigt i Jagger-familien.

Roling Stones-frontmanden Mick Jagger skal være oldefar, selvom han kun er 70 år. Det er det 21-årige barnebarn Assisi, der skænker den legendariske gavflab sit første oldebarn.

Den kommende 'mormor', Jade Jagger, som er datter af Mick Jagger og hans første kone, Bianca, fik selv Assisi med studiekæresten Pierce Jackson, da hun kun var 20 år.

Se også: 59-årig rockstjerne ville forføre teenager

- Kvinderne i vores familie har bare tendens til at få børn som unge. Det er i vores gener, fortæller den vordende mor, Assisi Jagger til Hello Magazine.

Mick Jagger er ifølge barnebarnet selv begejstret for at skulle være oldefar.

- Jeg ringede til ham og sagde, at jeg var gravid. Han sagde: 'Godt gået', og jeg svarede, at jeg ikke havde prøvet så hårdt, siger den 21-årige Assisi.

Pamela Des Barres har brugt en lang årrække på at forføre nogle af verdens største rockstjerner. (Foto: AP) Kendte Professionel groupie: Har knaldet alle de store stjerner

Selvom Rullestenen er meget glad for sin nye titel, er han ikke decideret begejstret for at blive ældre.

- Jeg kan godt forestille mig, at det er fantastisk at blive oldefar, men jeg er ikke sikker på, at han kan lide ideen om at blive gammel eller om at blive kaldt oldefar. Jeg kalder ham Mick - jeg ville aldrig kalde ham morfar, fortæller Asissi Jagger.

Det er nok de færreste kvinder, der ville være begejstrede for at blive mormor som 42-årig. Men det ikke noget, der bekymrer Jade Jagger, som beskriver sin datter den perfekte mor.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere