Popdreng: Miley fik mig til at ryge hash

De unge popstjerner Miley Cyrus og Demi Lovato lokkede som ganske unge Joe Jonas i fordærv, afslører han i et nyt interview.

Joe Jonas fra den netop opløste popgruppe 'The Jonas Brothers' afslører nu, at Miley Cyrus og Demi Lovato lokkede ham til at ryge hash.(Foto: AP)
Joe Jonas fra den netop opløste popgruppe 'The Jonas Brothers' afslører nu, at Miley Cyrus og Demi Lovato lokkede ham til at ryge hash.(Foto: AP)

- Det var Miley Cyrus og Demi Lovato, der introducerede mig til hash.

Sådan lyder det fra popdrengen Joe Jonas, der er den mellemste af de tre brødre i det populære band Jonas Brothers.

Det skriver Female First. 

De tre unge popstjerner kender hinanden særdeles godt fra deres tid på Disney Channel, og selv om de ser uskyldige ud på skærmen, er virkeligheden en ganske anden. I hvert fald hvis man skal tro Joe Jonas.

Se også: TV: Miley Cyrus røg joint på scenen

- Første gang jeg røg hash var med Demi og Miley. Jeg må have været 17 eller 18 år. De blev ved med at sige "Prøv det! Prøv det! Så jeg gav det et forsøg, og det var helt okay, men jeg ryger faktisk ikke hash så ofte længere, fortæller han til Vulture magazine.

 

Alvorligt stofmisbrug
Den 24-årige Joe Jonas har tidligere haft et stormfuldt forhold til den amerikanske X Factor-dommer Demi Lovato, der måtte på afvænning i 2010. Dengang var beskeden, at hun kæmpede med "fysiske og psykiske problemer".

Men den diffuse betegnelse dækker i virkeligheden over et alvorligt stofmisbrug, fortæller Joe Jonas, der kun blev ved hendes side, fordi han ville hjælpe.

- Jeg følte, at jeg måtte tage mig af hende, men samtidig var mit liv én stor løgn, fordi jeg ikke var glad. Jeg følte, at jeg var nødt til at blive i forholdet for hendes skyld, fordi hun havde brug for hjælp, siger han til Vulture magazine.

Poptrioen Jonas Brothers gik i opløsning i oktober på grund af interne stridigheder.

Se også: Miley viser bryst igen igen

1 af 3 Miley Cyrus chokerer her ved at ryge en joint under en koncert.(Foto: All Over Press)
2 af 3 Jonas Brothers er her fotograferet i september måned kort før bandet gik i opløsning. Fra venstre: Kevin, Nick og Joe.(Foto: AP)
3 af 3 Joe Jonas fra den netop opløste popgruppe 'The Jonas Brothers' afslører nu, at Miley Cyrus og Demi Lovato lokkede ham til at ryge hash.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer