Superstjerne sender hilsen til demonstranter

Tusindvis af demonstranter kæmper i øjeblikket for præsident Viktor Janukovitjs afgang - de får nu støtte af George Clooney

George Clooney har aldrig lagt skjul på sin interesse for politik. Nu sender han en støtteerklæring til demonstranterne i Ukraine. (Foto: PA Photos)
George Clooney har aldrig lagt skjul på sin interesse for politik. Nu sender han en støtteerklæring til demonstranterne i Ukraine. (Foto: PA Photos)

Demonstranterne i Ukraine har holdt stand på Uafhængighedspladsen i Kiev siden den 21. november. Nu får de støtte fra en lidt uventet kant.

Skuespilleren George Clooney har nemlig indspillet en videohilsen til demonstranterne, som holder stand trods myndighedernes forsøg på at stoppe protesterne.

Det skriver Female First.

Se også: Clooney: Jeg skal aldrig giftes igen

- I USA føler vi et stort slægtskab med dem, der søger demokrati. Vi har lært gennem vores egne fejl, at ægte demokrati ikke kan eksistere uden frie og retfærdige valg, siger skuespilleren i videoen og fortsætter:

- Man kan ikke have et demokrati, hvor man anholder og skader fredelige demonstranter. Når I tænker på Vesten, kan I være sikre på, at vi også tænker på jer med stor beundring. Vi håber, at jeres mission bliver fredelig og sikker. Vi håber, at I får den regering, I ønsker, og ønsker jer styrke, så I kan fortsætte. Held og lykke, afslutter Hollywood-skuespilleren.

Protesterne i Ukraine begyndte, da præsident Janukovitj brød sit løfte om at nærme sig EU og begyndte at nærme sig Rusland i stedet. Myndighederne har flere gange forsøgt at stoppe protesterne og rydde Uafhængighedspladsen.

Se også: George Clooney fatter ikke Twitter

0 kommentarer
Vis kommentarer