John Mayer spiller i Tivoli til juni

Den gamle have sætter 9000 billetter til salg til et aflukket område ved koncerten

John Mayer spillede tidligere i år i Forum, København. Det fik han tre stjerner for af Ekstra Bladets anmelder. (Foto: Polfoto)
John Mayer spillede tidligere i år i Forum, København. Det fik han tre stjerner for af Ekstra Bladets anmelder. (Foto: Polfoto)


Se også: Katy Perry: Ny diamantring på fingerenSe også: Lille John i store ForumSe også: John Mayer: Seriøs med Katy Perry

Den succesfulde amerikanske guitarist og singer-songwriter John Mayer gæster Danmark for at give koncert på Plænen i 2014 - nærmere bestemt den 17. juni klokken 22.00.

Der sættes 9000 billetter til salg til et aflukket koncertområde allerede nu på mandag den 16. december klokken 10 på billetlugen.dk.

Storform
John Mayer er i storform for tiden, og der mulighed for atter at opleve verdensstjernen, når han indtager Plænen i Tivoli.

I oktober spillede Mayer to totalt udsolgte koncerter i Danmark. Den ene fandt sted i Jyske Bank Boxen i Herning, og den anden foregik i Forum i København.

Billetterne til koncerten i Forum blev solgt på kun ti minutter.

17 millioner albums
Den syvdobbelte Grammy-vindende sanger, sangskriver og guitarist kan ikke sådan lige sættes i bås. Han har med succes bevæget sig i genrerne rock, blues, hiphop, jazz og country.

Mayer har solgt mere end 17 millioner albums verden over.

Det seneste album fra august bærer titlen 'Paradise Valley'. Det er en tilbagevenden til hans mere dæmpede poptone, samtidig med at han holder fast i country-lyden.

Smukt match
- Jeg er rigtig glad for, at John Mayer har valgt at spille i Tivoli – det er et smukt match, udtaler programchef i Tivoli Rune Erbs Ledet i en pressemeddelelse.

Og samtidiget dyrt match. Billetterne koster 475 kroner plus gebyr - og plus indgang til Tivoli på 99 kroner. Men så har du også adgang til området foran scenen.

Du kan dog også bare se koncerten fra området uden for koncerthegnet ved betaling af entré til den gamle have på 99 kroner. Fra klokken 20.00 koster indgangen dog 139 kroner.

Se også: Derfor overvejde Katy Perry selvmordSe også: Perry skændes med John MayerSe også: John Mayer tuder: Taylor Swift ydmygede mig

0 kommentarer
Vis kommentarer