TV: Chuck Norris topper van Dammes vanvids-split

Den 73-årige skuespiller vil ikke stå tilbage for den smidige belgier

73 år og smidig og stærk som aldrig før. (Screendump)
73 år og smidig og stærk som aldrig før. (Screendump)

Det kan godt være, at 53-årige Jean-Claude van Damme er en farlig karl, der kan lave sit berømte slip mellem to guldfarvede Volvo-lastbiler. Men det er intet imod, hvad den 20 år ældre Chuck Norris kan præstere.

I en ny og rasende populær video på internettet slår Norris van Dammes episke reklame-spagat med flere længder.

Se også: Actionhelten er tilbage: Se Van Dammes vilde stunt

Mens Jean Claude van Damme laver sit split mellem to lastbiler, vælger Norris at lave sit mellem to flyvende jetfly – og topper det hele ved at have en julepyntet menneskepyramide på hovedet.

Ifølge Vovlo er der ingen snyd og computertrick med i van Damme-videoen.

- Vi fik scenen i kassen klokken fem minutter over otte første morgen, vi optog. Vi valgte at skyde reklamen i et hug, fordi vi ikke ville have, at publikum skulle tro, at scenen var blevet hjulpet på vej af teknikken i redigeringsrummet. Vi ville have dem til at opleve nøjagtig det samme, som vi gjorde den morgen, forklarede reklamefilmens instruktør, svenske Andreas Nilsson, tidligere i et interview med 'The News Market'.

SE VAN DAMME-FILMEN HER

Sådan er det ikke helt med Norris-filmen, der er blevet til på en computer. Det er det ungarske animationsfirma Delov Digital, der står bag videoen.

Over to millioner har allerede set en højtflyvende Chuck Norris gå i split. Men det intet mod Volvo-originale, der er set mere end 61 millioner gange.

0 kommentarer
Vis kommentarer